Featured

Stillingsannonse: Er du vår nye webansvarlig og digitale markedsfører? 

Stillingstittel: Webansvarlig/digital markedsfører. Deltid.

WE’RE HIRING

Vi i INFINITY søker deg som brenner for drift av nettbutikk og digital markedsføring, og er full av initiativ! Vi har tre fysiske butikker i Bergen på Lagunen, Galleriet og Horisont, i tillegg til vår nettbutikk; infinityshop.no. Butikkene er i stadig vekst, og særlig på nett vokser vi i rekordfart! Vi søker derfor en dyktig, innovativ, initiativrik og selvstendig person til å ta ansvar for nettbutikken. Du vil ha ansvar for daglig drift, men det viktigste er at du ønsker å ta infinityshop.no til nye høyder!

Vi søker deg som gir alt for å oppnå gode resultater, som er rå på både å legge strategier og å følge de opp, og som ikke er redd for å tenke utenfor boksen. Du vil få mye fritt spillerom og stor tillitt fra oss, og konkrete arbeidsoppgaver utover den daglige driften kan vi utforme sammen. Vi ser for oss ca 50% stillingsprosent, men dette er også noe vi kan finne ut av sammen.

Vi i INFINITY har et fantastisk godt arbeidsmiljø, med herlige kollegaer. I dag er vi kun kvinnelige ansatte, og vi oppfordrer mannlige søkere sterkt til å søke! Send gjerne en videosøknad der du forteller oss om relevant erfaring. Det er et stort pluss dersom du tar en titt på nettbutikken vår og våre sosiale medier, og presenterer dine tanker og ideer om hvordan du vil ta nettbutikken til nye høyder i videoen.

Søknader sendes til soknad@infinityshop.no snarest.

Nettbutikk: http://infinityshop.no

Instagram: @infinitybergen

Facebook: @infinitybergen

Blogg: http://infinityblogg.no

Legg igjen en kommentar