Featured

ROMJULSSALG | -40% PÅ ALT SELSKAPSTØY

Hei og hopp, alle sammen! Vi håper dere har hatt en helt fantastisk juletid, og at dere nyter late romjulsdager? Vi ville bare titte innom for å minne dere på at årets romjulssalg er i gang, og i år har vi virkelig slått på stortrommen? Du får nemlig alt selskapstøy til hele -40%!!! Helt perfekt før årets største festkveld, nemlig nyttårsaften? Sjekk ut salget på infinityshop.no eller i butikkene våre! Husk at som alltid med salg: de beste godbitene går først, så her gjelder det å være rask!! Husk også at du kan velge «Klikk og hent» i nettbutikken, og hente ditt fine salgskupp i din nærmeste INFINITY-butikk?

Her kommer noen av våre salgsfavoritter?

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

→ Sjekk ut hele salget HER ←

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Vi håper dere finner noen skikkelig fine godbiter på salget? Kanskje det perfekte nyttårsaftenantrekket? Vi ønsker dere hjertelig velkommen til butikkene våre i morgen og på selveste nyttårsaften for å shoppe dine salgsfavoritter! Husk at varesortimentet kan variere fra butikk til butikk. Hele salget kan du som sagt også sjekke ut på infinityshop.no HER?

HAPPY SHOPPING?

Legg igjen en kommentar