Featured

Juleshoot og vinnere av julekalenderen

Hei og hopp, alle sammen! Vi håper dere har en fantastisk førjulstid? Det er SÅ utrolig hyggelig å hjelpe så mange herlige kunder med å finne de perfekte julegavene til sin nære og kjære, så vi storkoser oss i butikkene om dagen. Husk at vi holder søndagsåpent hver søndag frem til jul fra 14 til 19!

Denne uken har vi hatt en liten jule-photoshoot med herlige Irmelin og Stephanie. I tillegg til massevis av bilder spilte vi også inn noen filmer med julegavetips, og vi har allerede delt to av dem på Instagram! Søk oss opp på @infinitybergen for å få super inspirasjon til julegavehandelen, eller kanskje til din egen ønskeliste? På infinityshop.no har vi gjort det superlett for deg å lagre de tingene du ønsker deg aller mest til jul, og dele ønskelisten med dine kjære!

Bare trykk på «Legg til i ønskelisten», og følg instruksjonene for å dele ønskelisten din med de du er glad i! Superlettvint både for deg, og for de som vil gi deg noe fint til jul?

Vi har også samlet våre beste julegavetips i forskjellige priskategorier! Bare ta en titt på menyen, og klikk deg gjennom side etter side med inspirasjon til julegavehandelen?

Et av Stephanies julegavetips er de fantastiske genserene fra Johnny Love! Det finnes rett og slett ikke bedre ullgensere enn disse. De er så myke, varme og kvaliteten er helt på topp. Du finner de i nettbutikken HER.

Irmelin i nydelig kjole fra Samsøe Samsøe. Noe å gå med på julaften, kanskje?? Du finner den HER.

Et annet alternativ er denne lekre fløyelskjolen fra mbyM. Kommer i både blå og sort! Den koster kun 700kr, og vi har et par igjen? Du finner de i nettbutikken HER.

Et annet super julegavetips er de fine skjerfene fra Holzweiler. Med disse slipper du å tenke på størrelser, og du kan være heelt sikker på at den du gir det til blir kjempeglad for det! Du finner skjerfene fra Holzweiler i nettbutikken HER.

Enda en fin variant?

Søte Sofie i den perfekte julekjolen?

Fine Hedda Skoug ser SMASHING ut i dette skjørtet fra Maud. WE LOVE! Du finner det i nettbutikken HER.

Vi har vært så heldige å ha skjønne Andrea på arbeidsuke hos oss. Etter endt uke med massevis av godt arbeid (denne jenten imponerte oss stort) fikk hun selvfølgelig en tidlig julegave av oss?

Sååå fin i sin nye kjole!! Du finner den i nettbutikken HER.

Denne uken har selvfølgelig også julekalenderen kjørt i gang for fullt. Her kommer de heldige vinnerne så langt?

Luke 1: Gratulerer til Virginia Økland?

Luke 2: Gratulerer til Cecilie Landersen?

Luke 3: Gratulerer til Christiane Mohn?

Luke 4: Gratulerer til Tove Bratland?

Luke 5: Gratulerer til @Birgitte1111?

Luke 6: Gratulerer til Benedicte Thunes?

Luke 7: Gratulerer til Anja Kristine Kahrs ?

Dagens luke er fortsatt åpen – vinnerne trekkes rundt klokken 12 på dagen neste dag! Så her kan du fortsatt delta både på Facebook-siden vår HER og på Instagram (infinitybergen)? Gratulerer så mye til de heldige vinnerne så langt, og lykke til i de kommende lukene alle sammen?

Ha en kjempefin søndagskveld! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar