Featured

It’s beginning to look a lot like Christmas

God søndagsmorgen, alle sammen? Det er virkelig sant som tittelen i ukens innlegg sier; It’s beginning to look a lot like Christmas? Julen er i gang for fullt i butikkene våre, og det er SÅ gøy for oss at våre kjære kunder også er i full gang med julen. Det er mye julegaver det går i i butikkene våre for tiden, og det er jo bare så kjekt! Før vi går ordentlig i gang med ukens blogginnlegg må vi bare tipse dere om at vi har gjort årets julegavehandel litt ekstra lett for dere. I nettbutikken har vi nemlig fått inn julegavetips – sortert etter pris! Klikk deg inn HER og se under «JULEGAVETIPS» øverst til venstre. Her kan du se gaveforslag under 250kr, under 500kr, under 1000kr, under 15000kr, under 2000kr og over 2000kr! Ganske så greit og lettvint, eller hva??

Men så – videre til selve innlegget! Denne uken har vi postet nok en superpopulær konkurranse i våre sosiale medier! Den supersmakfulle og luksuriøse adventskalenderen fra Lakrids er utsolgt for lenge siden i alle våre butikker, men vi la vekk én som vi gjerne ville gi vekk til en av våre kjære følgere når det nærmet seg adventstid. Nå er konkurransen ute, og du kan delta på Instagrammen vår @infinitybergen! Den heldige vinneren trekkes 29. november?

Ellers har vi delt litt julegavetips også i sosiale medier denne uken! Et av våre favorittips er nydelige smykker fra Caroline Svedbom. TENK å få dette nydelige settet til jul da!

Hvor vakkert er ikke det?!

Det nydelige smykket finner du HER, og ringen finner du HER.

Et par med glitrende og nydelige øredobber fra samme merke sier vi heller ikke neitakk til? Disse finner du HER.

Julegaven over alle julegaver – tøfler fra UGG. Det finnes vel ingen som ikke blir glad for disse under treet? Du finner alle våre fine varer fra UGG HER.

Et annet supert gavetips er steamerene fra Steamery. Med disse får du glatte, fine og rynkefrie plagg på bare minutter! Helt supre å ha med seg i kofferten på reise også. Du finner de HER.

Vår sosiale medier-ansvarlige ble SÅ glad da vi fikk tak i én av denne nydelige kjolen fra Pia Tjelta denne uken. Den ble nemlig utsolgt så raskt da vi fikk den inn at vi ikke engang rakk å poste disse bildene, og Anna ser jo bare SÅ smashing ut på de!! Derfor var det veldig god stemning da hun fikk postet de likevel?

Altså – SÅ FIN!!!

Kjolen finner du i nettbutikken HER.

Så perfekt til julebord, julaften, nyttårsaften – ja, alt av festlige anledninger fremover!

It’s all in the details?

Copper love! Vi elsker denne kjolen fra mbyM til festsesongen? Du finner den HER.

Lekkert fra Love Lolita! Kjolen finner du HER.

Eller hva med en feminin og superfin bluse? Denne kan kombineres med både bukser og skjørt! Du finner den HER.

Nok en rålekker kjole på Anna. Denne er fra By Malina og du finner den HER.

Oh lala?

Love Lolita altså – vi er SÅ glad i dette nye merket! Vi har fortsatt noen igjen av denne fine kjolen? Du finner den HER.

Denne lekre saken fra Maud kom inn denne uken, og vi er helt forelsket! Kommer snart ut i nettbutikken?

Denne fine blusen fra Pia Tjelta er allerede klar til å klikkes hjem fra infinityshop.no. WE LOVE!!

Du finner den HER?

Midt i julegavetips og festsesong må vi ikke glemme de gode, klassiske hverdagsantrekkene! Her viser Irmelin et av sine favorittantrekk om dagen – en klassisk, oversized skjorte og rålekre jeans.

Du finner skjorten HER og jeansen HER.

Disse sitter virkelig som et skudd?

Nå som det begynner å bli kaldt kommer denne gode jakken fra UBR virkelig til sin rett! Så perfekt til hytten, hverdags i vinter og everything between. Denne holder deg varm ned til -20 grader!

Du finner den i nettbutikken HER.

Deilig strikk fra Maud som du finner HER.

Vi håper du fant massevis av inspirasjon i ukens blogginnlegg?

Ha en nydelig søndag videre, alle sammen!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

  • Svar
    Ellen Rosendahl Rostrup
    24. november 2019 at 19:49

    Bergens sprekeste butikk.
    Alltid lekre klær og skjønne jenter

  • Legg igjen en kommentar