Featured

Vinn Holzweiler-skjerf, julepynt i butikkene og festantrekk som flyr ut av butikkene

Hei og hopp, alle sammen, og good søndagsmorgen? Nok en uke med full fart er over, og denne uken har vi blant annet hatt nattåpent hos både Lagunen og Horisont, pyntet butikkene til jul som du ser på bildet av flinke Ann-Kristin over, hjulpet massevis av herlige kunder med både festantrekk og julegaver, og ikke minst – hatt konkurranse der du kan vinne verdens fineste Holzweiler-skjerf til både deg selv og en venn!! Vinneren trekkes I KVELD og du har fortsatt tid til å delta. Bare klikk deg inn på Instagrammen vår på @infinitybergen, eller på Facebook-siden vår her, så ser du hvordan du kan delta. Vinner annonseres som sagt i kveld?

Dette skjerfet er bare SÅ fint? Heldige de som vinner!!

Ellers må vi rett og slett si at vi er helt målløse over hvor populære festkjolene våre er i år? Populær er de alltid, men nå for tiden blir vi helt utsolgt for den ene kjolen etter den andre. Det er selvsagt SUPERKJEKT at så mange finner kjoler de liker hos oss, men det er også viktig å være rask når du først har falt pladask for en kjole!! Plutselig er vi tom? Her ser du noen av våre favoritter som vi har vist dere på Instagram denne uken?

Nydelige kjoler fra Samsøe Samsøe (HER) og fra mbym HER. Hvilken liker du best??

Ah – denne kjolen fra Pia Tjelta er bare en DRØM!! Vi er allerede helt tomme for to av kjolemodellene fra dette merket, og vi har noen få igjen av denne lekre, glitrende saken. Du finner den i nettbutikken HER. Husk at vi har gratis frakt på alle ordrer over 1000kr, og du kan også velge å hente i din nærmeste INFINITY-butikk?

? ? ?

To lekre favoritter fra Love Lolita! Dette er samme modell, men i ulikt stoff og mønster! Du finner Anna sin HER, og Sofie sin HER. Her ser du forresten it-jenten @xoxotsumi i samme kjole som Anna har på seg. LOVE?

Hipp hurra – denne uken har vi fått inn masse fine nyheter fra smykkemerket Lily and Rose!! Du finner hele utvalget HER?

Denne uken har vi også delt mange fine julegavetips med dere som du finner i videoformat HER. Tøflene fra UGGs er og blir en av de aller beste julegavene man både kan gi og få? Disse finner du HER.

Et godt og varmt skjerf fra Holzweiler troner på toppen av julegavefavorittene sammen med tøflene. Du finner hele utvalget i nettbutikken HER.

På toppen av vår ønskeliste i år står denne knallfine og deilige strikkegenseren fra Holzweiler x Skappel! Denne er håndstrikket i Italia, og kan brukes både på begge sider! Ser du nøye på bildet ser du at Sofie har sin på vrangen, som er «the Holzweiler way».

Såå fin! Du finner genseren HER.

Ha en nydelig søndag videre, alle fine følgere! Husk å følge oss på Instagram på @infinitybergen for mange fine julegavetips fremover?

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar