Featured

Årets INFINITY-julebord

Hei og hopp fra en litt sliten INFINITY-gjeng? I går stod nemlig årets julebord på planen, og FOR en fest det ble!! Det gjenspeiles i ukens innlegg, det ble nemlig ikke knipset så mange bilder (vi var for opptatt med å baare kose oss og nyte hverandres selskap), men noen fikk vi! De vil vi gjerne dele med dere nå? Julebordet fant sted hjemme hos Wibeke, som bare er helt vidunderlig! Wibeke er nemlig den flinkeste vi vet på å pynte, ordne i stand alt ned til minste detalj, og få gjestene sine til å føle seg velkommen. Her fyller hun opp velkomst-champis til gjestene. Sjekk det fine stativet! Så kreativt og fint? Kjolen hennes kommer fra By Malina, og du finner den HER.

Det nydelige bordet? Både pinnekjøtt, ribbe og vegetaralternativ stod på menyen?

Sååå utrolig fint. Du er bare helt RÅ på dette, Wibeke!!

Fine Irmelin hadde på seg favorittkjolen fra Love Lolita. Du finner den HER.

Sofie og Stephanie ankom festen i matchende kjoler fra Pia Tjelta! Denne er dessverre helt utsolgt?

HURRA FOR MARGUN♥️ I går kveld var det en veldig spesiell hedersgjest på julebordet! Vår kjære og fantastiske Margun feirer nemlig 30-årsjubileum på Lagunen Storsenter i år!! Det er bare helt vanvittig!! Mange av årene jobbet hun på Benetton sammen med Anita, og de siste årene har vi vært så utrolig heldige å ha henne med i INFINITY-gjengen♥️ Vi måtte selvsagt ta saken i egne hender, og feire dette store jubileumet akkurat slik det bør bli feiret? Vi samlet inn filmklipp med hilsener fra gamle og nåværende kollegaer, og alle filmklippene vi fikk inn viser virkelig hvor betydningsfull, enestående og fantastisk vår kjære Margun er! På vegne av alle oss som er så heldige å kjenne deg: GRATULERER, takk for at du er du, og vi er utrolig glad i deg♥️ Tenk, hele TRETTI år på Lagunen!!! Helt fantastisk? Vi sier som en av dine gamle kollegaer sa i filmklippet sitt; Du er og blir et ikon!! WE LOVE YOU♥️

Se filmklipp fra da hun ble overrasket på Instagram HER.

Under middagen var det mange fine taler, og Wibeke hadde selvsagt ordnet i stand overraskelser?

Etter middagen stod julequiz for tur, der vinnerne fikk gavekort i butikkene! Så heldige? Deretter var det tid for musikk, dans, allsang og alt som hører julebord til?

Verdens beste gjeng?

Vakre Solveig strålte i sin nye kjole fra Samsøe Samsøe. Vi har én igjen HER – førstemann til mølla?

Skjønningene?

Etter dette tidspunktet fortsatte vi å ta bilder, men de tror vi at vi skal holde for oss selv?

Dere skimtet kanskje noen fine gaveposer i bakgrunnen på bildene over? Wibeke hadde nemlig gjort klart «Hangover Recovery Kit» til oss som vi fikk da vi skulle gå! Altså – er det mulig å være en så fantastisk vertinne? Som vi skrev innledningsvis – her tenkes det på hver detalj?

I posen befant det seg forfriskende glass-Cola (DET smakte godt i dag tidlig, det!!), ingefærshot, hjemmelaget karamell, chips, kakao på pinne, gavekort på INFINITY og ansiktsmaske?

TUSEN TAKK til Wibeke og Anita for nok et uforglemmelig julebord!! WE LOVE YOU?

Legg igjen en kommentar