Featured

Søndagsbloggen: JULEBORDSHOOT

Hei og hopp, og good søndagsmorgen, alle sammen? Vi har hatt nok en fin uke her i INFINITY, med to klare høydepunkter! Nummer én var uten tvil julebordshooten vi hadde på fredag. Det var rett og slett bare SÅ kjekt!! Anna og Sofie hadde pakket med seg alle sine favorittantrekk til julebord, og Wibeke stilte som assistent, noe hun virkelig burde gjort karriere av hadde det ikke vært for at hun er opptatt med å være superkvinne i INFINITY. Wibeke hadde nemlig stålkontroll på om et hårstrå dekket til den fine detaljen på kjolen, om en sokk syntes i bakgrunnen i bildet, om bh’en stakk litt frem på en av jentene, og tusen andre ting, hihi. Vi booker deg gjerne som assistent på hver eneste photoshoot fra nå av, Wibs!!

Det ble en utrolig suksessfull shoot der vi fikk knipset masse fine bilder av rålekre plagg. Søndagens jobb foran dataen blir å gå gjennom alle bildene, og oppdatere infinityshop.no med julebordtema? GØY!! Her er en smakebit på restulatet!

Sofie: Kjole fra By Malina HER | Anna: Kjole fra By Malina HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Åh – SÅ NYDELIGE!!!! Disse kjolene går vi gjerne med både på julebord, julaften, nyttårsaften og alt av festlige anledninger!

Smykker fra Caroline Svedbom HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

What a stunner!! Anna stråler om kapp med smykkene fra Caroline Svedbom. Gjør som Anna og miks flere ulike smykker til fest, og hold deg til én favoritt til hverdags! Eller bare kjør på til hverdags også?

Smykker fra Caroline Svedbom HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Lady in red❤️

Kjole fra Love Lolita HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dette bildet måtte vi bare reposte fra @lovelolitaofficial! Denne kjolen har vi nemlig både i butikk og nettbutikk? SÅ FIN!!

Kjole fra Love Lolita HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Over til ukens andre høydepunkt! På torsdag kom nemlig de suuperheldige vinnerne av «Vinn ditt drømmeplagg»-konkurransen vår innom for å hente drømmeplaggene sine, og det var SÅ kjekt! Vi elsker å glede følgerne våre?

Skjønne Malene vant drømmeskjerfet sitt fra Holzweiler!

Skjerf fra Holzweiler HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Heldige jenter?

?✨

Ellers har vi selvfølgelig benyttet starten på ukens finvær med en tur på Ulriken, og der var to S’Well-flasker med i ryggsekken! Én til iskaldt vann som er et must på ferden mot toppen, og én med deilig kaffe til å nytes når man er kommet frem? Herlig!! Flaskene fra S’Well holder vann kaldt i 24 timer, og kaffe eller annen varm drikke varm i 12 timer!

Flaske fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Alle flasker fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Finingene våre i matchende kåper fra Ravn? Bare noen få igjen av den sorte nå!!

Kåper fra Ravn HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

På toppen av ønskelisten denne høsten og vinteren står deilige votter fra UGG!! Kommer i tre nydelige farger som du får se her?

Votter fra UGG HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Votter fra UGG HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Ah, disse blir himmelske å varme frosne fingre i fremover!

Votter fra UGG HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Anna i sitt fine nye sett fra Holzweiler?

Sett fra Holzweiler HER og HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

En liten advarsel til dere, folkens? Årets julebordkjoler flyr ut av butikkene i REKORDFART, så selv om din festlige anledning kanskje er litt unna i tid, kan det være lurt å slå til allerede nå dersom du virkelig har falt pladask for drømmekjolen! Denne lekre saken fra Pia Tjelta er et eksempel på plagg som har flydd ut av butikkene denne uken! Utsolgt på bare et par dager, og vi har ikke sjanse til å få tak i flere? Ikke la det samme skje med kjolen du ønsker deg aller mest! Husk at vi alltid holder åpent på infinityshop.no! Og du? Sjekk gjerne ut de andre lekre kjolenyhetene fra Pia Tjelta HER.

Kjole fra Pia Tjelta
. . . . . . . . . . . . . . . .

All we want is everything?

Shop på infinityshop.no HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Det var alt for denne uken! Vi håper du fant massevis av inspirasjon i ukens blogginnlegg? Nå gleeder vi oss til å gjøre nettbutikken superfin og feststemt, og ikke minst gleder vi oss til å dele mer av resultatet med dere i uken som kommer!

Ha en fantastisk søndag, alle sammen?

Legg igjen en kommentar