Featured

INFINITYSHOP.NO ER BLITT NY

HIPP HIPP HURRA!!!? Endelig kan vi avsløre hva vi har jobbet på spreng med den siste tiden: HELT NYE INFINITYSHOP.NO?? Butikken er nå LIVE og det er med STOR stolthet og glede at vi kan invitere dere inn i vårt fantastiske nye shoppingunivers??⁣⁣
⁣⁣
Vi vil selvsagt feire nylanseringen, og gir dere -15% på ALT i nettbutikken ut dagen med koden «Nynettbutikk»?⁣⁣ Koden er gyldig frem til kl. 00.00 i kveld?
⁣⁣⁣
Vi lever i en verden med gigantiske kommersielle aktører, så en ny nettbutikk virker kanskje ikke som en så «big deal» for alle? Men for oss, en lokal bedrift fra Bergen, er dette et STORT steg? En ny nettbutikk for oss representerer nye muligheter, at vi kan gi kundene våre en ENDA bedre handleopplevelse og er en skikkelig satsning fra oss! Så HURRA??⁣⁣
⁣⁣
K O N K U R R A N S E

Vi i INFINITY eeelsker konkurranser, så i tillegg vil vi selvfølgelig kjøre en konkurranse for å feire den nye nettbutikken!! Hele FEM heldige vinnere får sitt drømmeplagg fra nettbutikken? Bare ta turen inn på infinityshop.no, let deg frem til det plagget du ønsker deg aller mest, og skriv inn navnet på plagget eller kopier linken inn under bildet på Instagram eller Facebook (eller begge for doble vinnersjanser)! Husk å inkludere ønsket størrelse! Du kan delta så mange ganger du vil? Vinnere trekkes neste søndag!⁣⁣

Her er en bedre titt på den nye nettbutikken som vi syns er blitt så FIN?

Bildet øverst rullerer, så her kan du klikke deg gjennom for å få inspirasjon til shoppingen! Vi oppdaterer fortløpende som nyheter kommer inn, så det er bare til å klikke seg inn på infinityshop.no dersom du trenger litt inspirasjon?

Under bildet viser vi dere de tre mest populære kategoriene for tiden! Disse blir også oppdatert fortløpende? Akkurat nå er det jakker, bukser og sko det går mest av hos oss, så da gjør vi det enkelt for dere ved å vise de kategoriene på forsiden✨

Inspirasjon?✨ Under finner du «We Love» – her vil vi legge til våre absolutte favoritter fra butikkene! Scroller du over produktene får du opp en forhåndsvisning, og trykker du på dem kommer du rett til produktsiden?

Under her igjen finner du en av våre absolutte favorittområder på den nye nettsiden!! Her kan du nemlig stjele stilen til INFINITY-jentene? Ser dere de små, ferskenfargede sirklene? Ved å trykke på de kommer du rett til plaggene INFINITY-jentene har på seg? Love!!

Her kommer alt det siste nye fortløpende?

Hipp hurra for den nye nettbutikken som vi er så stolte av! Vi håper dere vil ta turen inn på infinityshop.no og sjekke den ut, og husk at du får -15% på ALT ut dagen ved å bruke koden Nynettbutikk. Ikke glem å melde deg på konkurransen – du kan som sagt delta så mange ganger du vil!

LYKKE TIL ??

Legg igjen en kommentar