Featured

Søndagsbloggen: En nydelig uke på innkjøp i Oslo

Fra Københavns sykler til Oslos elsparkesykler!! That’s right, denne uken har vi sust rundt i Oslos vakre gater på disse supergøye sakene her, og SOM vi har kost oss? Vi har besøkt alle våre favorittmerker og kjøpt inn SÅÅ mye fint til butikkene! Nok en suksessfull innkjøpsuke er overstått, og nå er det bånn gass med alle høstnyhetene i butikkene! Esker på esker med lekre nyheter ramler inn dørene hver eneste dag, og det er så GØY!! I ukens blogginnlegg skal vi vise deg et stort bildedryss fra Oslo-turen (pluss noen nyheter helt på tampen) – og neste uke gleeder vi oss til å knipse bilder av alt det fine vi har fått inn (så snart pøsregnet tar en pause), så neste ukes innlegg vil bli PROPPFULLT av høstnyheter. Det er bare å glede seg! Her kommer bildedryss fra Oslo?

Vakre Wibeke på besøk hos Cover Agency? Hun har på seg genser fra Johnny Love (helt nytt merke hos oss) og matchende veske fra Hvisk. LOVE!

Sofie fikk teken på elsparkesykkelen etter hvert?

På besøk hos Pia Tjelta, som hadde vidunderlig vakre plagg å vise frem, og en helt praktfull presentasjon!

Vi ønsker oss både alle plaggene og denne stolen. Det er vel ikke for mye å be om??

Så vakkert?

Anna på besøk hos sitt favorittmerke; BAUM?

Hos Arnie Says?

Vi klarte ikke å bestemme oss for hvilken genser vi skulle kjøpe, så vi tok like godt inn begge? De kommer til våren!

Nydelig presentasjon her også + iiiis?

?

Hos Urban Pioneers?

Vi elsker fargepaletten!

Verdens beste Wibeke?

Hos Five Units?

Hos norske MAUD?

Loooove?

Hos UBR?

Sjekk den lekre peisen? Pluss de fine jakkene så klart!

Hos Nuum?

Love love love?

Hos vårt nye favorittmerke innen vesker – HVISK?

SKÅL for en knall uke i Oslo??

I butikkene har det også vært full fart denne uken. Vi har blant annet fått inn årets Holzweiler-skjerf, HURRA? Her er det bare til å sikre seg sin favoritt før høststormene slår inn for fullt. Disse flyr ut av butikkene hver eneste gang vi får de inn!! Du finner hele utvalget i nettbutikken HER.

Shop alle Holzweiler-skjerf HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vakre Ida var helt i hundre da hun pakket opp denne kjolen fra Urban Pioneers tidligere i uken. SÅÅ perfekt til alt av høstens festligeter, for ikke å snakke om årets julebord om du liker å tenke litt frem i tid? Denne lekre saken kommer også i burgunder!

Øredobber fra Caroline Svedbom HER | Kjole fra Urban Pioneers
. . . . . . . . . . . . . . . .

Delikate blonder fra Notes du Nord?

Bluse fra Notes du Nord HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi ELSKER denne nye buksen fra 2nd One!! Den er så vanvittig behagelig, kul og flatterende. Den kommer også i kamelfarge som du finner HER.

Genser fra Designers Remix HER | Bukse fra 2nd One HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Deilige strikkegensere hører høsten til, og vi har falt pladask for de varme og deilige genserene fra vårt nye merke Johnny Love. Så fine farger, og kvaliteten er av en annen verden?

Gensere fra Johnny Love, 2100kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har fått inn luer fra Happy Wifey – akkurat i tide til luesesongen! Det er jo faktisk begynt å bli ganske kaldt nå, for ikke å snakke om den sure vinden, så da er en digg lue utrolig godt å ha. Denne er laget i 100% økologisk bomull, så den passer perfekt til tiden vi er inne i nå og utover høsten. Denne kommer i hele syv farger, du finner hele utvalget HER!

Lue fra Happy Wifey HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har fått påfyll av favorittplagget vårt fra mbyM – nemlig denne lekre bodyen! Den redder enhver kleskrise og kan brukes til både hverdags og fest! Den kommer i en rekke fine farger som du finner i nettbutikken?

Body fra mbyM HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du likte ukens blogginnlegg! Husk å sjekke innom her neste søndag, da lover vi nemlig MASSEVISS av fine høstantrekk. Vi gleder oss til å dele!!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar