Featured

Sommerkonkurranse, nyheter og et genialt tips til stranden

V I N N    V I N N     V I N N 👙✨

Hei og hopp, alle sammen! Nok en nydelig sommeruke nærmer seg slutten, og det er på tide med ukens blogginnlegg💛 Denne uken trakk vi blant annet vinneren av den store konkurransen vi hadde der én vinner og to av hennes venninner kunne velge seg ut en valgfri bikini hver fra Calvin Klein😍 For noen heldige jenter, altså!! Vi syns det er så gøy med konkurranse at vi like gjerne kjører i gang enda en😁 Alt du trenger å gjøre for å vinne er å like konkurransebildet på Instagram (@infinitybergen), og bruke hashtaggen #infinitysommer på ditt beste sommerbilde som du legger ut selv. Vinneren trekkes søndag om en uke! Lykke til💛

Ellers var noe av det som slo best an på Instagram i uken som gikk Wibekes geniale tips til late sommerdager!! S’Well-flaskene er geniale til å holde blant annet vann kaldt og kaffe varmt, men de kan selvfølgelig brukes til annen drikke også, som for eksempel vin eller champis!

Her koser Wibeke seg på solsengen i vakre Kroatia, og på S’Well-flasken sin har hun iskald hvitvin som holder seg kald i 24 timer!!

Helt genialt, ikke sant?? Du finner S’Well-flaskene våre i nettbutikken HER.

Anita og venninnene brukte det samme trikset med S’Well-koppene deres😍

I butikkene har det også vært en veldig fin uke! Nå har vi en herlig blanding av nyheter og salg i butikkene – blir det bedre?🌸 Sofies fine kjole kommer fra Samsøe Samsøe, og den er nå på -40%!!

Vi har noen få igjen av dette rålekre skjørtet fra Holzweiler hos INFINITY Lagunen🌷

Verdens fineste vesker fra HVISK! Disse kan brukes både som clutch, skulderveske og crossbody-veske, og vi har de i en rekke fine farger og fasonger. Du finner hele utvalget i nettbutikken HER.

Hurra!! Endelig er t-skjortene fra Happy Wifey på plass i alle våre butikker😍 Vi elsker de!!

Pris: 600kr✨

Prikken over i’en i antrekket! Nydelig hårspenne fra Hermine Hold HER💓

Sååå glad blir vi når vi får et nytt merke i butikk😍 Hello DESIGNERS REMIX🌸

Såå fine øredobber til sommeren fra Caroline Svedbom🌸

Vi har fortsatt et par igjen av de superfine plaggene fra Faithfull the Brand! Blant annet dette skjørtet..

..og kjole i samme print! We love💓

Vi elsker printet🌟

Nydelig nyhet fra Holzweiler – SÅ god og varm cardigan i en superfin farge💓

Ukens salgsfavoritt er dette settet fra Arnie Says! Heelt perfekt til late søndager (eller late sommerdager selvfølgelig)💛 Du får det nå på -30%!!

En annen salgsfavoritt er skoene fra Asfvlt som du nå får på -30%!!😍

Dette er virkelig VERDENS beste sko – de er helt himmelske å gå i, og så er de så fine🌸

Vi håper du fant masse inspirasjon i ukens blogginnlegg! Husk å melde deg på konkurransen på Instagram🌸 Masse lykke til!!

Stor klem fra INFINITY-jentene💓

Legg igjen en kommentar