Featured

Søndagsbloggen: Favoritter fra sommersalget

Hei og hopp, alle sammen! Vi er godt i gang med årets sommersalg her i INFINITY, og dette innlegget vil bli dedikert til våre absolutte favoritter fra salget😍 Vi har fortsatt SÅÅ mye fint igjen, og denne uken senket vi faktisk prisene ytterligere. Nå får du HELE salget på -30 – 70%😱 Her kan du virkelig gjøre sommerens (om ikke årets) fineste kupp💛 Skjønne Irmelin da hun gjorde istand salget..

Denne uken har vi også hatt en fantastisk konkurranse der du kunne vinne en Calvin Klein-bikini både til deg selv og til to venninner😍 Vinneren ble akkurat trukket og annonsert på vår Instagram-story, så sjekk gjerne der om du ble den heldige💛

Nå – over til salgsfavoritter!! 🌸

Superdeilig genser fra Samsøe Samsøe..

Rålekkert sett bestående av bluse og skjørt fra Dante6🌸

Nok en deilig genser fra Samsøe Samsøe💛

Lekkert print fra Dante6✨

Silkemyk og god genser fra Maud..

Her har Anna stylet det med skjørt fra Calvin Klein som også er på salg😍

💓

Trench-coat fra mbyM🌸

Sko fra Asfvlt🌸

Nydelig kjole fra Urban Pioneers✨

Leopardsett fra Dante6🌸

Deilig strikk fra Holzweiler🌷

Skjørt fra Urban Pioneers💛

Så fint!!

Skjørt fra Calvin Klein🌟

Genser fra Samsøe Samsøe💛

Kjole fra Urban Pioneers😍

Suuperdeilig joggedress fra Svea✨

Lekker bukse og bluse fra Dante6✨

Her ser du den fine leo-jakken fra Dante6 med helhvit styling – SÅ lekkert🌟

Skjørt fra Holzweiler😍

Regnjakker fra RAINS🌟

Som sagt satt vi ned prisene ytterligere denne uken, så alle bildene der det står -20% er det nå -30%!!!!!😍🌟 Vi har SÅ mange flere fine salgsfavoritter i butikkene, så her er det bare til å ta turen innom sin nærmeste INFINITY-butikk for å sikre seg de beste godbitene💛 Vi kommer til å dele enda flere salgsfavoritter i uken som kommer, så sørg for å følge oss på Instagram på @infinitybergen.

Stor klem fra INFINITY-jentene💓

Legg igjen en kommentar