Featured

INFINITY Sommerfest Del 2

L E T ‘ S   S A I L   A W A Y 🌊

Altså WOW!!! Vi kommer ikke over den fine sommerfesten Anita og Wibeke stelte i stand for oss – og her kommer et bildedryss fra et av kveldens mange høydepunkter. Vi startet festen hos Anita, og ble fraktet med seilbåt fra hennes hus til Yolandis hus der en førsteklasses middag ventet. Vi har ikke ord! En hel time tilbragte vi på denne deilige seilbåten med vinden i håret, musikk på full guffe, bobler i glasset og stoore smil!

Det var Anitas snille mann Otto som var kaptein, og vi er SÅ takknemlige for den fine turen! Tuusen takk Otto💛

Vi lekte kaptein en etter en, men seilbåten var heldigvis på autopilotmodus hele tiden hihi🤣

Magisk!!💛

Veldig skjønne «kapteiner»😁

💛

Søteste Ann-Kristin var i strålende humør som alltid😍

We love you!!!💛

Tuusen takk igjen for tidenes kveld!! I morgen kommer et bildedryss fra middagen hos Yolandi, og DET gleder vi oss til å dele😍 Det var bare helt fantastisk, og MASSE inspirasjon å hente til sommermiddager du skal arrangere fremover✨

Legg igjen en kommentar