Featured

INFINITY Sommerfest Del 1

EN KVELD FOR HISTORIEBØKENE💛✨

WOW for en fantastisk kveld vi hadde i går!! Årets sommerfest stod for tur, og som alltid hadde Wibeke og Anita ordnet i stand en helt ubeskrivelig fin kveld for oss INFINITY-jentene🌸 Vi har så mange bilder fra kvelden at vi rett og slett må dele det opp i flere blogginnlegg. Vi har nemlig MYE å vise dere😍 I dag deler vi bilder av vår fantastiske gjeng og de lekre antrekkene. Her er det bare til å la seg inspirere!

Men først – kveldens første overraskelse stod klar allerede da vi ankom festen som startet hos Anita. Der stod nemlig superflinke og skjønne Janne Celin klar for å sminke oss til temaet «A touch of GOLD»🌟 Janne Celin er en utrolig flink makeupartist og personal shopper hos Lagunen, og hun sminket oss en etter en så vi skinte som gull alle sammen💛

Nydelige jentene✨

Sparkle sparkle✨

Så gøy å virkelig leve ut temaet😍

Blomsterpikene🌸 Wibeke hadde bestilt en blomsterkrans hos en blomsterbutikk fredag kveld, og da Anna og Sofie fikk høre om dette ville de selvsagt bestille de også. Ett minutt før stengetid fikk de ringt og bestilt, og hentet de neste morgen! Se så fine de ble😍

Wibeke har på seg en drøm av en kjole fra Pia Tjelta. Vi har fortsatt noen igjen hos INFINITY Galleriet! Anna har på seg et helt nytt skjørt fra Maud som du finner HER, og Sofie har på seg favorittkjolen fra By Malina (du finner den HER).

Fiineste gjengen vår💛 Ann-Kristins fine grønne kjole finner du HER.

Cathrines kjole (nummer to fra høyre på bildet under) er fra Arnie Says, og du finner den HER.

Verdens beste sjefer💓

Anitas superfine kjole kommer fra mbyM, vi har kun noen få igjen HER. Beltet er helt nytt fra Notes du Nord. Du finner det HER💛

💛 💛 💛

Nydelige Sofie🌸

Se på disse freshe jentene da!! Ida og Tiril💓

Marthe, Ida, Irmelin og Kristina💓

Margun, Irmelin og Sofie💛

😍✨

For en bukett!!

Kveldens vertinne💓

Vi gleeeder oss til å vise dere flere bilder i dagene som kommer😍 Vi var blant annet på seilbåttur og på middag hos fantastiske Yolandi (@mybespokelifestyle). Vi har ikke ord for hvor fin kvelden var💓

Legg igjen en kommentar