Featured

Søndagsbloggen

Dette bildet beskriver uken vår perfekt! FOR en herlig uke😍 Vi har vært samlet på ledermøte, Brann tok seieren på Stadion, vi har feiret en av årets beste dager på 17. mai, solen har skint, og vi har som alltid storkost oss i butikkene😄 Her er enda et representativt bilde fra uken😍:

Det er SÅ kjekt med et gjensyn med Wibeke og Anita på bloggen! På kalenderen vår står en photoshoot med disse to herlige damene der de skal dele sine favoritter fra butikkene våre for tiden, DET gleder vi oss til å dele med dere😃💛

Wibeke har på seg genser fra Happy Wifey (HER), skjørt fra 2nd One og ryggsekk fra Rains (HER). Anita har på seg en deilig jakke fra Svea (HER) og veske fra Jim Rickey (HER).

Anna og Ann-Kristin har også lagt sin elsk på de herlige genserene fra Happy Wifey. Vi har fått påfyll i alle våre butikker etter å ha blitt utsolgt på bare et par dager sist!! Du finner hele utvalget HER😍

Hurra for 17. mai💛🇳🇴 Wibeke og Anita hadde en fantastisk feiring sammen med familiene sine. Vi håper dere nøt dagen til det fulleste dere også!

Her er noen av favorittene våre fra butikkene denne uken:

Denne kimonoen fra vårt splitter nye merke Nuum er bare så nydelig! Helt perfekt over jeans slik som Anna viser her, over kjolen til fest, over badetøyet på stranden, eller kanskje som en luksuriøs morgenkåpe hjemme? Denne herligheten koster 1500kr, og den har allerede flydd ut av butikkene våre etter at vi viste den på Instagram. Vi har heldigvis fortsatt flere igjen hos INFINITY Lagunen og Galleriet!

Ellers har Anna på seg jeans fra Five Units HER som bare er helt perfekte til sommeren, og en sommerlig topp fra MbyM HER!

Hun har selvfølgelig også på seg solbriller fra QUAY. Se hele utvalget HER.

En av Sofies største favoritter denne uken er denne nyheten fra MbyM. Vi elsker skjortekjoler, og denne er bare helt perfekt! Du finner den i nettbutikken HER.

Vi får aldri nok av den nydelige Carmine-modellen fra By Malina..

Denne har vi både i sort, hvit, gul og rosa! Du finner alle fargene i nettbutikken HER💛

Vakre øredobber fra Caroline Svedbom..✨

Hvilken farge liker du best?

Du finner hele utvalget i nettbutikken HER💛

Vi har fortsatt en del igjen av denne nydelige skjortekjolen fra By Malina. Finnes i både rosastripet, blåstripet og hvit🧡 Du finner alle i nettbutikken HER😍

Vi elsker dresser, og denne rålekre dresen fra Holzweiler er intet unntak🤩

Jakken og buksen er SÅ kule sammen, men de er kjempefine hver for seg også✨

Dressen finner du hos INFINITY Lagunen og Horisont. Jakken koster 4000kr, og buksen 2500kr🌷

Sååå kul😍

En siste favoritt denne uken kommer også fra Holzweiler. Seee den fine kjolen!

Virkelig den perfekte maxikjolen til sommeren💛

Vi håper du fant masse inspirasjon i ukens innlegg. Until next week😍

Stor klem fra INFINITY-jentene💛

Legg igjen en kommentar