Featured

Vakre vårnyheter

Vår i luften??

Hei og hopp, og god søndag kjære venner! Nok en fin uke nærmer seg slutten, og vi må bare si at vi elsker disse ukene i butikkene. Nå for tiden kommer det nemlig nyheter omtrent hver eneste dag, og det er så kjekt!! Disse ukene avsluttes salget (vi har fortsatt alle salgsvarer på -70%!!), og det blir erstattes med massevis av fine, freshe, fargerike og lekre nyheter!! Denne uken har vi vist en del av våre favoritter, som for eksempel de deilige genserene fra MbyM som Anna og Sofie har på seg på bildet over. De perfekte hverdagsgenserene, som kommer i en rekke fine farger! De koster 900kr, og du finner de i nettbutikken HER.

Ellers har vi delt mye av resultatet fra photoshooten med fine Celine denne uken. Her kommer noen av bildene!

Vi eelsker denne skjortekjolen fra MbyM!! Du finner den HER. Den kommer også i hvit som du finner HER, og i lyseblå som du finner HER.

Vårens skjerf fra Holzweiler i deilige pastellfarger. Love!! Du finner det HER.

Denne buksen blir bare knallfin til våren!! Dette er den superpopulære Angelie-modellen fra Five Units i en splitter ny farge som heter Mauve. Du finner den i nettbutikken HER.

Det er ingen tvil om at mint er en av årets hotteste farger. Vi har blant annet fått inn denne deilige genseren fra Holzweiler (hos INFINITY Lagunen), og denne fine og vanntette sekken fra Rains (hos INFINITY Lagunen + Horitons)! Sekken er helt genial til både skole, jobb og reise. Du finner den i nettbutikken HER.

Vi fikk også inn denne flotte bagen! Du finner alle nyhetene fra Rains HER.

Miss Flower Pants? Hvor kul er ikke disse buksene fra Five Units?! Pris: 1000,-✨

Her er den fine By Malina-kjolen i blåstripet.. Så fin?

En annen av årets hotteste farger er sennepsgul! Her har vi fått inn spesielt mye fint fra Arnie Says, blant annet denne kjempefine genseren som du finner HER. Den kommer også i hvit som du finner HER.

Blant nyhetene fra hårmerket Noma har vi blant annet fått inn dette superfine båndet! Det kan både brukes som hårbånd, som midjebelte eller som belte på jeansen. Pris: 400kr?

Shades of green? Vår superstjerne Sofie stråler i vårens grønne nyheter. Genseren fra Arnie Says finner du HER, og buksen fra Five Units (vi elsker lengden!!) finner du HER. Skoene kommer fra Front Society, og de er faktisk så behagelige å gå med at Sofie lett kan gå med de en hel dag på jobb! De finner du HER.

En av Annas favoritter for tiden er denne tunikaen fra By Malina. Den er superfin over jeans eller til strlmpebukse når som det fortsatt er kaldt, så blir den såå fin til sandaler og bare ben når sommeren kommer! Du finner den HER. Vi har den også i hvit, som du finner HER.

Denne uken har vi kunnet avsløre den utrolig kjekke nyheten om at vi får inn Norges nye it-merke Camilla Pihl Wear i vår!! Når en av Norges best kledde damer lager sitt eget merke kan det jo ikke bli annet enn fantastisk?! Vi gleder oss SÅ mye!!

Denne uken har vi også hatt kundekveld hos INFINITY Horisont. Vi vil takke alle som kom og var med på å gjøre kvelden fantastisk! FOR et oppmøte? Hvor fin er ikke Marthe i sin nye, gule kjole fra Holzweiler forresten? Kjolen finner du i nettbutikken HER.

Denne uken har vi fått en STOR levering av splitter nye ASfvlt-sko i alle våre butikker. Her er de fine fargene som kom!! Du finner de i nettbutikken HER.

En annen av våre favoritter blant ukens nyheter er denne lekre og klassiske trenchcoaten fra MbyM. Den blir så fin til våren! Den kommer også i sort, og koster 2000kr.

Da gjenstår det bare for oss å ønske dere en vidunderlig søndag videre?

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar