Featured

Vår i luften, fine nyheter og innkjøp i Oslo

G O D   S Ø N D A G ?

Hei og hopp, kjære dere. FOR en herlig uke det har vært her i INFINITY!! Vi har blant annet hatt ledersamling på vakre Os, der vi gikk gjennom alt som kommer inn i butikkene i høst.. Det er så mye fint, og vi gleder oss masse!

..i tillegg har det vært Valentine’s Day, som vi selvfølgelig feiret med masse pynt i alle butikkene..

Vi har vært på enda et vellykket innkjøp i Oslo..

Deilige cupcakes hos Saint Tropez..

Vi sjekket ut et nytt merke, nemlig NORM..

Denne uken har vi også satt ned ALLE salgsvarer på -70%!!!!? Vi har fortsatt masse fint igjen på salget, så her kan du virkelig gjøre tidenes kupp. Du får blant annet -70% på den fine, håndstrikkede genseren fra Maud som Anna har på seg på bildet under..

Denne uken har vi også hatt photoshoot med INFINITY-jenten Celine! Vår sosiale medier-ansvarlige, Cathrine, storkoste seg med å sette sammen antrekk fra butikkene til shooten..

Hvilket plagg som ble ukens mest populære hos oss er det ihvertfall INGEN tvil om!! Vi har ikke ord!! Denne superfine grønne kjolen fra Calvin Klein ble utsolgt så snart vi postet bildene av den? Vi har heldigvis fått bestilt flere, og ventelistene begynner allerede å bli fulle!! Dersom du også ønsker å sette deg på venteliste kan du sende navn, ønsket størrelse og et telefonnummer vi kan nå deg på til oss på Facebook eller Instagram, så holder vi av til deg når den kommer inn igjen. Forhåpentligvis kommer den i løpet av den kommende uken!

Vi skjønner GODT at den ble så poppis..

Så fin med en røff skinnjakke! Kjolen koster forresten 1200kr. Skinnjakken kommer fra Dante6, og du finner den i nettbutikken HER.

For en fin dag, for en fin jente og FOR en fin kjole? Den kommer fra By Malina, og du finner den i nettbutikken HER. Du finner den også i hvit HER og i rosa HER.

Vi elsker dette beltet fra Noma! Det kan både brukes som hårbånd, midjebelte, pynt på vesken, eller som her, til jeansen.. En superkul detalj! Den fine genseren er forresten ny fra Arnie Says, og du finner den HER (hvit HER). Jeansen kommer fra 2nd One, og du finner den HER.

Denne buksen blir såå fin til våren! Den kommer fra Five Units, og du finner den HER.

Vi har fått inn en STOR levering med deilige vårnyheter fra RAINS. Både jakker, kåper, bager og sekker i deilige farger, slik som denne ryggsekken i en nydelig mintfarge.. Sjekk ut nyhetene HER.

Vi har også fått inn et helt nydelig vårskjerf fra Holzweiler hos INFINITY Lagunen. Disse fargene er jo bare så deilige! Du finner det også i nettbutikken HER.

Vi får bare ikke nok av dette leosettet fra vårt nye merke Notes du Nord? Du finner det i nettbutikken HER.

Skjønne Sofie stråler i denne fine strikkejakken fra Holzweiler. SÅÅ kul!!

Den koster 4000kr, og du finner den i nettbutikken HER.

Holzweiler har i alle kolleksjonene sine et samarbeid med norske kunstnere, og kunstneren for vårkolleksjonen 2019 er dikteren Alexander Fallo! Resultatet ble t-skjorter med små, fine tekster! Denne koster 500kr, og du finner den i nettbutikken HER.

Med det gjenstår det bare for oss å ønske dere en vidunderlig søndag videre!

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar