Featured

Herlige nyheter, innkjøp i Oslo og morsdag

O S L O

Wibeke & Anna på innkjøp

. . . . . . . . . . . . . . . .

Hei og hopp, og gratulerer med morsdagen til alle fantastiske mødre der ute?? Vi håper dere blir gjort ekstra stas på i dag, og vi vet at en del av dere får fine gaver fra oss, som vi selvfølgelig håper faller i smak? Neste uke står selveste Valentinsdagen for tur, og du får gavetips i alle prisklasser senere i ukens blogginnlegg! Først vil vi gjerne dele et skikkelig bildedryss fra en utrolig produktiv, suksessfull, hyggelig og effektiv uke i Oslo. Wibeke og Anna har vært der hele uken, og besøkt alle våre favorittmerker, i tillegg til å sjekke ut splitter nye merker som vil komme inn i butikkene våre i år. Spennende!! Her var de på besøk hos vårt nye merke Nuum Collection. Det gledes til det kommer inn?

Decisions decisions..

Hos storfavoritten Maud. Vi ELSKER denne genseren!

Så freshe lokaler..

Love!

Sjekk de fine fargene da..

Flinke og fine Anna prøvde flesteparten av klærne på, slik at vi kan være heelt sikker på at de passer inn i INFINITY-butikkene! Denne genseren falt vi pladask for..

Så fint hos Nuum!

We love..

Enda flere freshe lokaler – her hos Frode Kommode Agency!

Kaffe er et stort must på dager som disse, der vi besøker brands etter brands etter brands.. Så gøy, men det kan også ta litt på!

Her er vi på besøk hos Arnie Says, og denne genseren måtte vi selvfølgelig bestille!! Den kommer inn til alle butikkene våre tidlig høst..

Vi elsker fargene..

Hos MbyM og sjekker ut høstkolleksjonen!

Jim Rickey..

Enda mer kaffe..

Calvin Klein! Vi elsker dette settet, og vi bestilte det selvfølgelig inn til butikkene..

Vi benyttet anledningen til å spise middag med vår fantastiske INFINITY-jente Synne, som har flyttet til hovedstaden for studier..

Nodee Barcode kan virkelig anbefales!

Sjekk den desserten.. NAM!

Hos Rains og sørger for at vi holder oss tørre i år også!

Nydelige farger hos Samsøe Samsøe..

Love love love!

Takk for denne gang, Oslo! Vi gleder oss allerede til neste gang, og ikke minst gleder vi oss til å få inn alle de rålekre plaggene vi bestilte?

N Y H E T E R

Genser fra MbyM, 900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Over til noen av de freshe nyhetene som har kommet inn denne uken! Hvor kul er ikke Sofies genser? Den er en drøm å ha på seg, og den er like fin til dressbuksen og skjørtet, som til jeansen og kosebuksen.. We love!

Bukse fra Five Units, 1000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Buksen hennes kommer forresten fra Five Units, og har en rålekker cropped ankellengde! Under ser du Annas nye favorittgenser, nemlig denne fine saken fra Saint Tropez..

Genser fra Saint Tropez, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne strikkejakken fra Holzweiler er bare en DRØM! Vi fikk ikke inn mange, så her gjelder det å være rask..

Strikkejakke fra Holzweiler, 4000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi er allerede utsolgt for hettegenseren i mint, MEN vi har noen igjen i den fine genseren uten hette! Førstemann til mølla?

Genser fra Holzweiler, 1400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Favorittbuksen til søndager (og alle andre dager?)! Sjekk den råkule varianten 2nd One sin superpopulære Miley-bukse kom inn i! Vi eelsker den, og vi elsker også Annas styling med hæler. Råtøft!

Genser fra MbyM, 800kr HER | Bukse fra 2nd One, 800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Sparkle sparkle✨

Ringer fra Caroline Svedbom, 650kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne kjolen er bare så nydelig! Superfin til en strikkegenser, strømpebukse og boots nå i vinterkulden, og med bare ben til sommeren. Den er også knallfin over jeans! Den kommer også i lyseblå striper, og rosa striper. De finner du HER.

Kjole fra By Malina, 1600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Holzweiler har i alle kolleksjonene sine et samarbeid med norske kunstnere, og kunstneren for vårkolleksjonen 2019 er dikteren Alexander Fallo! Resultatet ble t-skjorter med små, fine tekster! Perfekt til Valentine’s?

T-skjorte fra Holzweiler, 500kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

De knallpopulære hettegenserene. Vi har fortsatt noen igjen?

Genser fra Holzweiler i ferskenfarge HER, i mørkeblå HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne råfine buksen fra Holzweiler har endelig kommet inn hos både Lagunen og Horisont! Camilla Pihl stråler i den✨

Bukse fra Holzweiler, 2400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Så tøff, eller hva?

Foto: Camilla Pihl
. . . . . . . . . . . . . . . .

G A V E T I P S

Om bare noen dager står Valentinsdagen for tur, og her får du noen fine gavetips. Kanskje undertøy fra Calvin Klein er den perfekte gaven til din utkårede?

En budsjettvennlig og smakfull gave er deilig lakris fra Lakrids! Vi har en rekke gode smaker inne. En termosflaske fra S’Well, som holder vann kaldt i 24 timer og varmt i 12 timer, er perfekt til både den turglade, til studenten og til karrierekvinnen! Skal du slå ekstra på stortrommen? Da er en veske i ekte skinn og uslåelig kvalitet fra Jim Rickey å anbefale. Hvem blir vel ikke glad for denne?

Vi pakker gjerne inn for deg!

Smykker slår aldri feil! Vi har et stort utvalg av både Caroline Svedbom og Lily & Rose i alle våre butikker.

Fine duftlys fra Voluspa er også nydelige gaver..

Mmmm.. Hvem blir vel ikke glad for lakris??

Det var det for denne uken! Vi håper dere syns det var gøy å se «behind the scenes» på innkjøp, se alle de fine nyhetene som har kommet inn denne uken, og ikke minst blitt inspirert til Valentinsgaven! Vi ønsker deg en vidunderlig søndag, og igjen – gratulerer med dagen til alle fantastiske mødre der ute?

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar