Featured

På motemesse i København

C I F F

Copenhagen International Fashion Fair

. . . . . . . . . . . . . . . .

Hei og hopp, kjære venner! Det har vært litt av en spennende uke her i INFINITY-leiren. På onsdag satt nemlig Anna, Sofie, Anita og Wibeke kursen mot København, nærmere bestemt den internasjonale motemessen CIFF. Her har alle våre favorittmerker stands der man kan gå fylles opp med inspirasjon, og ikke minst bestille plaggene man faller pladask for til butikkene! Se, ta på, vurdere, prøve på..Hvilke plagg skal få henge i INFINITY-butikkene i høst..?

Et av de første plaggene vi falt for var disse fantastiske jakkene fra Svea! Som dere kanskje så på vår story på Instagram er sølvjakken faktisk i refleksstoff. Sååå kult!! Ingen fare for å ikke bli sett her, med andre ord. Dersom du ikke fikk med deg storyen kan du sjekke den ut på «Highlight Reel» på vår Instagram-profil!

Hva syns dere?

Denne jakken kommer til INFINITY Lagunen rundt september..?

Odd Molly serverte nydelig sushi og champagne. Business & pleasure?

Vi var selvfølgelig også innom UGG, og sjekket ut hvilke deilige ting som kommer inn i høst.. Sjekk ut det vi har i butikk HER!

Norske Maud, som må være et av våre største favorittmerker, hadde en fantastisk stand på motemessen!! Vi falt pladask for stort sett alle de fine plaggene.. Anna likte spesielt godt denne jakken – er den ikke bare helt nydelig? Den blir perfekt til høsten!

Vi elsker fargepaletten..

Hvilke plagg skal vi gå for til høsten..?

Den superkule genseren til Sofie i sorte og hvite striper er forresten splitter ny i butikk. Du finner den i nettbutikken HER.

Vi var også innom RAINS og sørget for at vi får nok av fine jakker i butikkene i høst..

Vi var selvfølgelig også på besøk hos vårt splitter nye merke; Notes du Nord!

Vi gleeder oss til å få inn mer av dette merket fremover. Det som har kommet inn allerede nå finner du i nettbutikken HER!

I Køben sykler man..?

..og spiser god mat? Takk for nå CIFF, vi gleder oss allerede til neste runde i august!

N Y H E T E R

Det er ikke bare i København det har skjedd spennende ting denne uken. Hos INFINITY Lagunen fikk vi en STOR og deilig levering med vårens nyheter fra Holzweiler!! De superpopulære hettegenserene er tilbake i tre herlige vårfarger; Fersken, mint og blå! Genseren i mint fikk vi også inn uten hette, og i t-skjorte-kjole! Ellers fikk vi mange fine t-skjorter i fine farger. Du finner hele utvalget i nettbutikken HER!

Disse genserene pleier å FLY ut av butikkene, så her kan det være lurt å være rask! Klikk hjem din favoritt HER.

Vi har også fått inn superfine nyheter fra By Malina! Du finner hele utvalget HER?

Vakker kaftan som kan brukes både alene og sammen med jeans! Den finner du HER, og i hvit HER.

Denne nydelige skjortekjolen kom både i blå, rosa og hvit! Du finner alle sammen HER.

Superpopulære Carmine Dress er tilbake i både hvit og en fin ferskenfarge! Du finner begge to HER.

Under ser du favorittjakken til våren! Den kommer fra Urban Pioneers (du finner den HER), og er både vindtett og tåler MYE vann. Med en vannsøyle på hele 10.000mm er den så godt som vanntett! I tillegg er den tynn, lett og lekker, og passer perfekt til det Bergenske været. Den kommer også i en fin mørkeblå farge som du finner HER.

Deeilig strikk som passer både til vinter og vår fra Samsøe Samsøe. Du finner den HER!

Vi elsker fargekombinasjonen på denne lekre genseren fra Calvin Klein! Du finner den HER.

Superkul leojakke fra Notes du Nord! Denne lekre saken finner du HER, og genseren fra Holzweiler som Ann-Kristin har på under finner du HER.

S A L G

Denne uken har vi også satt ned salget ytterligere!!? Nå har vi ALLE salgsvarer til -50-70%!!! Det er masse fint igjen på salget, og med disse elleville rabattene ligger alt til rette for å gjøre et skikkelig salgskupp? Hos INFINITY Lagunen har vi et par igjen av både den fine teddyjakken du ser på bildet over, og Holzweiler-jakken du ser på bildet under fra Copenhagen Fashion Week..

Ha en fantastisk søndag i finværet alle sammen!

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar