Featured

Søndagsbloggen: Deilige romjulsdager

DEILIGE ROMJULSDAGER?✨

Hei og hopp, kjære dere! Vi håper dere nyter disse deilige romjulsdagene til det fulleste, og at dere stoorkoser dere med familie og venner. Vi håper også at dere hadde en nydelig julefeiring! I dagens søndagsblogginnlegg vil vi gjerne vise dere litt snapshots fra våre sosiale medier den siste uken. Vi har blant annet kicket i gang romjulssalget, vi deler ut en helt fantastisk jakke fra UBR og vi har fått inn nyheter! Aller først må vi bare dele disse nydelige bildene som vår favorittblogger Eirín Kristiansen delte på bloggen sin før jul. Hun hadde nemlig pakket bagen for å reise hjem til familien, og som du skimter på bordet hadde hun handlet julekjolen hos oss! Valget endte på den nydelige lange Carmine-kjolen fra By Malina i sort. Vi har én igjen i str XS HER. Førstemann til mølla!!

Vi har også de deilige UGG-tøflene hennes. De finner du i nettbutikken HER.

På julaften delte vi den aller siste luken i INFINITYs julekalender 2018, og vi sparte den beste premien til sist, nemlig en helt fantastisk valgfri jakke fra UBR!! På bildet ser du vår splitter nye modell, nemlig Enigma, som har en verdi på 8.000kr❄️ Superlett og varm dunjakke til bybruk. Den er 100% vann- og vindtett, kan det bli bedre?☃️

Vinneren trekkes i morgen på Nyttårsaften, så du har fortsatt tid til å delta! Du kan delta på både Facebook-siden vår HER og på Instagram under @infinitybergen. Her ser du Anna i den fine Enigma-modellen, men vinneren kan som sagt velge en helt valgfri jakke!

We looove!

..så, til det store romjulssalget!! Vi har ladet opp til den store nyttårsfeiringen i hele romjulen, og gitt deg -30-50% på alle selskapsklær!! Denne rabatten gjelder selvfølgelig også i morgen (butikkene våre er åpne til kl. 16), så du er som alltid hjertelig velkommen innom for å sikre det årets nyttårsantrekk til en superfin pris!  

Her er noen av de fine godbitene du finner på salget!! Hva med en dress til nyttårsfeiringen? Denne suprelekre dressen fra MbyM får du nå til -50%!!

Elsk!!

Disse knallfine kjolene fra Urban Pioneers får du til -30%! Perfekt til nyttårsfeiringen..

..Karolines fine kjole får du også til -30%!

..det samme gjelder denne nydelige kjolen fra By Malina!

..denne godbiten får du på halv pris!

..det samme gjelder den fine dressen igjen..

Superfin bluse fra Hunkydory på -50%!!

..og en nydelig kjole fra Urban Pioneers på -30%!

Denne knallfine blusen får du på halv pris, i tillegg til SÅÅ mye mer fint!! Husk at varesortiment og tilgjengelige størrelser kan varierere fra butikk til butikk, så send oss gjerne en melding dersom du lurer på hvor du kan sikre deg akkurat det du ønsker deg.

Denne uken har vi også mimret litt tilbake på året, og delt to av de desidert største høydepunktene med dere, nemlig nyåpningen av INFINITY Galleriet og feiringen av 10-årsdagen vår!! Vi starter med et lite bildedryss fra åpningsfesten hos INFINITY Galleriet i april..

FOR en fest det var!! Her kommer noen bilder fra neste høydepunkt, nemlig feiringen av 10-årsdagen vår!! Vi smelte til og delte ut et gavekort på hele 10.000kr. Engasjementet var helt ELLEVILLT!!

Fantastiske Wibeke & Anita ?

Den heldige vinneren ble Andrea Raa, som fant SÅÅ mye fint til både seg selv, søsteren, moren og venninnen for gavekortet!

NEWS NEWS NEWS ?

I tillegg til salget og tilbakeblikk, har vi også delt noen av de flotte nyhetene vi har fått inn siden sist! En av favorittene er denne «fanny packen» fra Holzweiler som har kommet inn hos INFINITY Lagunen. Du finner den i nettbutikken HER og i sort HER! Den fine trøyen er også ny fra Holzweiler, du finner den HER!

Celines lekre antrekk finner du eksklusivt hos INFINITY Galleriet! Buksen kommer fra Hunkydory og du finner den HER. Blusen er helt ny fra MbyM – den perfekte, klassiske hvite skjorten!! Prisen er det heller ikke noe å si på, den koster nemlig bare 580kr. Det er ikke gale for en elegant klassiker som du kan ha i årevis fremover! Vi har den også i lyseblå som du finner i nettbutikken HER.

Vår fantastiske butikkleder hos INFINITY Lagunen – Sofie!! Her har hun på seg favorittskjerfet fra Holzweiler (du finner det HER), en deilig strikkegenser fra Samsøe Samsøe (den finner du HER) og superlekker jeans fra Calvin Klein! Koppen hennes fra S’Well finner du HER.

Vakre @baremalin delte dette nydelige bildet av sine nye Lily & Rose-øredobber på Instagram. De finner du hos oss HER!

Miss Fancy Pants!! Vi elsker denne buksen fra 2nd One som du finner HER!

Vi har kun én igjen av denne fantastiske hettegenseren fra Svea. Sikre deg den i nettbutikken HER!

Nå gjenstår det bare for oss å ønske dere hjertelig velkommen innom oss i morgen frem til klokken 16 for å finne det perfekte nyttårsantrekket, og ikke minst ønske dere et helt fantastisk nyttår når den tid kommer!!?

Tusen takk for et vidunderlig 2018? Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar