Featured

Søndagsbloggen: Desember, photoshoot og nyheter fra Holzweiler

VI ELSKER DESEMBER ❤️✨

Hei og hopp, våre kjære kunder, venner og følgere! En ny søndag betyr selvfølgelig en ny utgave av «Søndagsbloggen», og vi er såå giret over å kunne dele dagens innlegg. Vi har nemlig fått inn en STOR levering med rykende ferske nyheter fra et av våre (og deres) favorittmerker, nemlig Holzweiler!! Både nye skjerf, hettegensere og luer har kommet, i tillegg til så mye mer. Det har rett og slett vært helt ville tilstander hos INFINITY Lagunen, INFINITY Horisont og infinityshop.no, og vi er blant nesten tom for alle hettegenserene vi fikk inn!! Skjerfene er helt perfekte julegaver, og dette bildet av den fine Aster Check-modellen ble faktisk ukens mest likte bilde på Instagram (utenom julekalenderlukene, selvsagt). Populariteten vil ingen enda ta, and we love it!

Finn alle de nye Holzweiler-skjerfene HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne uken har vi også hatt photoshoot med vår kjære Anna, og hennes nye deltidsansatte, Celine! Vi ønsker deg hjertelig velkommen i INFINITY-gjengen Celine, og vi er såå glad for at du ville stille opp på bloggbilder, hihi. Vi håper det ikke blir siste gang! Her var vi på Bergen Julemarked som vi anbefaler på det varmeste å sjekke ut. Vi elsker når folk gjør nye ting i byen vår, og vi heier på alle som prøver! Her har jentene forresten på seg de splitter nye hettegenserene fra Holzweiler som du finner HER.

Finn de nye Holzweiler-genserene HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

See den vakre karusellen da..

Enda flere nydelige, nye Holzweiler-skjerf.. Hvilket er din favoritt?

Finn alle de nye Holzweiler-skjerfene HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Her er noen av de fine luene vi har inne fra det superpopulære merket..

Finn alle de nye Holzweiler-luene HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og her er en splitter ny modell! Vi elsker den nye HZW-logoen. Vi har også fått inn et par mer «chunky» luemodeller, du finner de på infinityshop.no HER!

Finn alle nyheter fra Holzweiler HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vår superstjerne Anna, som ønsker alle hjertelig velkommen til julegavehandel i INFINITY-butikkene❤️

Genser: Elle & Il, 1700kr HER | Bukse: 2nd One Eloise Crop, 800,-
. . . . . . . . . . . . . . . .

..det gjør også vår kjære Wibeke, som også gjerne vil informere dere om at vi selvfølgelig pakker inn gaver dere kjøper hos oss, både i butikk og på nett! Dersom dere klikker hjem en julegave eller flere fra nettbutikken må dere bare legge ved en liten kommentar til oss om at dere ønsker den pakket inn, så får dere den flunkende ferdig i posten. Det blir ikke lettere enn det!

Noen andre nyheter som har skapt ville tilstander i butikkene våre denne uken, er flaskene fra S’Well! De fyker ut av butikk, noe vi skjønner godt ettersom de er helt perfekte julegaver. De er både fine og praktiske, de holder nemlig drikke varm i 12 timer, og kald i 24! Sjekk ut hele utvalget HER. Modellene under er forresten håndmalte, SÅ fine..

Finn alle nyheter fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har også et stort utvalg av termoskopper fra S’Well. Her er Wibekes favoritt?

Finn alle nyheter fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..andre fine julegavetips kommer fra Lily & Rose! Dersom du vil gi noen en glitrende oppmerksomhet under juletreet, anbefaler vi på det varmeste å sjekke ut dette fine merket. Disse øredobbene finner du eksklusivt hos INFINITY Lagunen, men du finner mange andre fine HER!

Finn alle nyheter fra Lily & Rose HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Finn alle Holzweiler-skjerf HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Fine Karo i sitt favorittskjerf fra Holzweiler..

Kjole: Saint Tropez, 650kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og festfine Anna klar for alt av desembers festligheter! Apropos desembers festligheter, FOOR en fest det er for oss å følge med på engasjementet rundt julekalenderen!! Vi er så vanvittig takknemlige for alle som deltar, liker, kommenterer og deler. Det er rett og slett superstas!! Her kommer en oppsummering av ukens luker, og de suuperheldige vinnerene❤️

Vinner: @emiliefitje

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vinner: Claudia Andrea Suárez

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vinner: Irene Aandal-Nilsen

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vinner: @kjenita

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vinner: Berit Helgaas Hellebø

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vinner: ikke trukket enda, innlegget oppdateres✨

. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi gratulerer til alle de heldige vinnerene! I dag deler vi ut den superfine genseren fra Arnie Says som du ser på bildet over. Du kan delta i dagens luke på Facebook HER og på Instagram under @infinitybergen.

Lykke til, og ha en fantastisk deilig andre søndag i advent!

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene❤️

  • Svar
    Ket Haukeland
    10. desember 2018 at 04:36

    Eg vil gjerne ha genseren i str medium, dersom eg er den heldige vinneren. Genseren varmer nok godt i resten av desemberdagene 🙂

  • Legg igjen en kommentar