Featured Søndagsbloggen

Søndagsbloggen: Julekalenderen er i gang!!

 

VELKOMMEN DESEMBER ❤️✨

Hei og hopp dere, og HEI desember!! Tiden vi har gledet oss så utrolig mye til her i INFINITY er endelig kommet, og vi kunne ikke vært gladere. Vi elsker alt som har med jul og fine tradisjoner å gjøre, men førjulstiden betyr også at vi endelig kan kicke i gang INFINITY JULEKALENDER, og det er rett og slett en SÅ stor glede for oss å kunne dele ut så fine premier hver eneste dag frem til jul. Bak kalenderen ligger måneder med planlegging, så vi har jo kriblet i kroppen i ukesvis etter å få sette i gang, hihi. Det er vanvittig gøy å se engasjementet i hver eneste luke, så vi vil takke alle som er med! Vi vil også takke våre fantastiske leverandører som har sponset premier til årets råeste kalender. Det er virkelig bare til å glede seg, i år deler vi nemlig ut premier for over 52.000kr!!!!??

Men det er ikke bare julekalenderen som tar oppmerksomheten vår for tiden. Førjulstiden betyr jo selvsagt at de aller fleste er på utkikk etter den perfekte julegaven til en eller flere de er glade i. Butikkene våre bugner av julegavetips til jenter og kvinner i alle aldre, og det er ingenting vi elsker mer enn å hjelpe kundene våre med å finne den perfekte gaven! Hjertelig velkommen innom oss, vi gleeeder oss til å hjelpe deg! I dette innlegget får du se noen av våre beste julegavetips, i tillegg til fine antrekk som vanlig. Kos deg med ukens blogginnlegg❤️

Annas antrekk: Topp fra Saint Tropez, midlertidig utsolgt, men kommer inn igjen til uken | Skjørt fra Urban Pioneers, 1000kr HER
Karolines antrekk: Kjole fra Urban Pioneers, 1300kr HER | Belte fra Urban Pioneers, 250kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne uken har vært fylt med høydepunkter! 1. desember ankom, julekalenderen kunne kickes i gang, oog på samme dag kunne Bergensere lese denne artikkelen om superstjernen vår Anna i Bergensavisen!! Vi er så vanvittig stolte og kry for å ha denne råflinke jenten med på laget, og det var såå gøy å lese det fine intervjuet. Anna – WE LOVE YOU❤️

Et annet av ukens høydepunkter var at vi fikk inn en stor levering fra S’Well i alle våre butikker – akkurat i tide til julegavehandelen! Altså, dette må uten tvil være den fineste leveringen vi noensinne har fått fra dem.. See på disse nydelige flaskene! De tre til venstre er håndmalte (!!), og de er bare så utrolig fine. Flaskene holder drikke varm i 12 timer (perfekt til kaffen til jobb og skole), og kald i 24 timer (super til trening, arbeidsdagen, hverdags – you name it!). Disse er perfekte julegaver!! Se hele utvalget HER.

Se alle nyhetene fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne ble vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine sin favoritt. Så nydelig!

S’Well Snow Orchid, 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vår flotte Ann-Kristin stråler i rødt fra Holzweiler. Hun har et par igjen av denne kjolen hos INFINITY Horisont!

Kjole fra Holzweiler, 1530kr HER | Bukse fra Samsøe Samsøe, 4500kr HER | Pumps fra Samsøe Samsøe, 1699kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Er dere klar for enda flere julegavetips?? Here we go!!?✨

Hvem blir vel ikke glad for dette vakre settet fra Lily & Rose?! Kan gis både som sett og hver for seg, og det kommer også i grønt✨ Sjekk ut hele utvalget fra Lily & Rose HER. Helt nydelige julegaver!

Lily & Rose Amy Necklace, 450kr HER | Lily & Rose Miss Amy Earrings, 490kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Ah – duftlys fra Voluspa må jo bare være et av tidenes beste julegavetips. Disse setter en vidunderlig atmosfære i hjemmet, og gjør seg helt nydelig som en del av interiøret også! Du finner alle duftlysene våre fra Voluspa HER.

Shop duftlys fra Voluspa HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

En fin toalettveske som kan brukes til alt fra toalettartikler til sminke er enda et nydelig julegavetips. Denne lekre saken fra By Malina kommer i to størrelser, og de er helt fantastiske gaver både sammen og hver for seg! Toalettvesken i en større størrelse finner du HER, og singletten i sort finner du HER.

Toalettveske fra By Malina, 380kr HER | Blondesinglett fra Samsøe Samsøe, 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Eller kanskje et par skinnhansker hadde vært den perfekte gaven du leter etter? Vi har et fint utvalg i alle våre butikker! Disse fine hanskene kommer fra MbyM, og du finner de hos INFINITY Lagunen.

Hansker fra MbyM
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og så, tipset over alle tips. Noen som vil gjette? Vi snakker selvfølgelig om Holzweiler-skjerf!! Disse deilige, myke og ikke minst fine skjerfene er en slager år etter år, og de blir rett og slett bare mer og mer populære for hvert år som går. I år har vi inne flere forskjellige modeller og fargekombinasjoner enn aldri før, så her er det bare til å velge og vrake. Skjerfene finner du hos INFINITY Lagunen + Horisont, i tillegg til i nettbutikken HER!

Shop alle Holzweiler-skjerf HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Shop alle Holzweiler-skjerf HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Shop alle Holzweiler-skjerf HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Lue er noe de aller fleste av oss trenger i løpet av vinteren, så hvorfor ikke gi en superfresh variant fra Calvin Klein til den du er glad i?

Lue fra Calvin Klein, 500kr HER (lysegrå) og HER (mørkegrønn)
. . . . . . . . . . . . . . . .

Fiine festpyntede butikkledere. FOR en god gjeng vi har❤️

Annas antrekk: Blazer fra Five Units, 1900kr HER, bluse fra By Malina 2200kr HER, bukse fra Five Units, 1000kr HER
Sofies antrekk: Bluse fra By Malina, 1800kr HER, bukse fra Five Units, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne uken har også skjønne Marthe fra INFINITY Horisont vist frem to av sine buksefavoritter denne sesongen. Den første er denne lekre, leopardmønstrede saken fra Five Units. Den er bare SÅ kul, og en drøm å ha på seg! Denne finner du hos INFINITY Galleriet + Lagunen..

Five Units Kate Leopard, 900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..neste bukse er denne deilige, sorte saken fra 2nd One. En DRØM å gå i!!

2nd One GiGi Black Panel Pants, 700kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vår skjønne Ida har også vist frem sin favoritt denne uken – nemlig denne gode genseren fra Calvin Klein!

Calvin Klein Alpaca Blend Logo Genser, 1400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..Karo sin favoritt fra butikkene våre denne uken ble denne røde, superfreshe teddyjakken fra MbyM. Vi har fortsatt et par igjen hos INFINITY Galleriet og på infinityshop.no!

MbyM Sevina High Risk, 1700kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Til slutt vil vi gjerne vise ukens luker fra julekalenderen. Nå har det bare vært to luker så langt da, hihi, men det er jo veldig stas selv om! I første luke ga vi ut verdens mest smakfulle julekalender fra Lakrids..

..og i luke nummer to, som er dagens luke, gjemmer en av kalenderens største gaver seg, nemlig denne fantastiske jakken fra G-Lab?? Dette er en 3-i-1-jakke, der skalljakken og innerjakken kan brukes både alene og sammen! Ytterjakken er 100% vanntett og vindtett, mens innerjakken har varmen? Dette er med andre ord den ultimate jakken til all slags vær!! Verdi: 7500,-?Delta både på Facebook-siden vår HER og på Instagram under @infinitybergen for doble vinnersjanser!

Lykke til i konkurransen alle sammen, og husk at du er HJERTELIG velkommen innom oss på Lagunen, Galleriet og Horisont i hele førjulstiden. Vi gleder oss til å se deg!

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene❤️

Legg igjen en kommentar