Featured Søndagsbloggen

Søndagsbloggen | Julepynt & Black Friday

Calvin Klein Alpaca Blend Logo Genser, 1400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hei og hopp, alle sammen, og good søndag fra oss i INFINITY! Nå nærmer det seg virkelig jul og adventstid, og som du ser på bildet over har vi blant annet brukt uken på å pynte butikkene våre til jul! På bildet ser du forresten et av de nyeste tilskuddene i INFINITY-gjengen, nemlig fantastiske Ida som jobber hos både Lagunen og Horisont. Hun er veeldig glad i juletreet, som dere ser? Hihi! På girlanderen bak treet henger det forresten masse gode forsalg til kalendergaver. Vi har hatt flere kunder som har kjøpt alle kalendergavene hos oss, og vi hjelper deg gjerne med gode tips! I tillegg til julestemning har det selvfølgelig også vært Black Friday denne uken, og vi storkoste oss hele dagen med massevis av herlige folk i butikkene våre. Love!! Men nå er det søndag, og vi håper du har fylt opp kaffekoppen, at du har på deg et superdigg antrekk á la hva Anna og Karoline har på seg på bildet under, og at du er klar for å fylle opp med inspirasjon fra dagens blogginnlegg!

Annas antrekk: Genser fra Calvin Klein HER, bukse fra Calvin Klein
Karolines antrekk: T-skjorte fra Calvin Klein HER, pysjebukse fra Calvin Klein HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne uken har vi også knipset bilder av julegavetips, som vi gleeder oss til å vise dere fremover. Et av tipsene er duftlys fra Voluspa, som både setter en herlig atmosfære i hjemmet og gjør seg perfekt som dekor! Vi har mange forskjellige varianter i alle våre butikker.

Duftlys fra Voluspa, 450kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Et annet julegavetips er nydelige smykker og øredobber fra Lily & Rose. Hvem blir vel ikke glad for disse?! Du finner hele utvalget i nettbutikken HER.

Lily & Rose Miss Kate Earrings, 900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Skjønne Anna er på ferie i USA denne uken sammen med familien (inkludert Anita). Vi håper dere stooorkoser dere og nyter velfortjent fri!!

Urban Pioneers Emmy Sweater, 1500kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne uken har vi fortsatt å vise dere fine antrekksforslag til årets julebord og andre fine anledninger i høytiden.. Denne kjolen fra Urban Pioneers er en stor favoritt!

Urban Pioneers Amalie Dress, 1300kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Enda flere fine antrekk..

Annas antrekk: Blazer fra Five Units, 1900kr HER, bluse fra By Malina 2200kr HER, bukse fra Five Units, 1000kr HER
Sofies antrekk: Bluse fra By Malina, 1800kr HER, bukse fra Five Units, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Elsk på denne jumpsuiten!!

Jumpsuit fra Maud, 3000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hvordan ca halvparten av alle bildene fra photoshootsene våre ser ut, hihi!! Den sorte kjolen er dessverre helt utsolgt, men vi har den igjen i hvit i M og L HER, og i S HER. Vi har den også igjen i lang i sort HER!

Kjole fra By Malina, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Den fineste julefargen må jo bare være rød, og Sofie strååler i dette antrekket bestående av rød body fra MbyM og røde sko fra Samsøe Samsøe! Dette antrekket er perfekt til både julebord og alt av julens fine anlendinger..

Body fra MbyM, 500kr | Bukse fra Five Units, 1000kr HER | Pumps fra Samsøe Samsøe, 1700kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Bodyen har vi forresten i en rekke andre farger i nettbutikken HER! Den røde hun har på seg finner du hos INFINITY Lagunen.

Anna ser smaashing ut i denne fløyelskjolen fra MbyM!!

MbyM Madena Dress, 900kr HER (sort)
. . . . . . . . . . . . . . . .

..her viser hun hvordan du enkelt kan pynte opp kjolen med et sjal i livet. Sjalet finner du hos INFINITY Galleriet!

Et av de mest populære plaggene vi har hatt inne i hele år er dette leopardskjørtet fra Neo Noir!! Det ble bokstavlig talt revet ut av butikkene i rekordfart da vi fikk det inn i sommer. Nå har vi fått inn et par til hos INFINITY Lagunen og i nettbutikken!! Her er det virkelig førstemann til mølla. Skjørtet passer like godt til julebordet som til sommeren igjen!

Skjørt fra Neo Noir, 800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Fine Ann-Kristin i en delikat silkebluse fra Dante 6.. We love!

Bluse fra Dante6, 1900kr HER | Bukse fra Samsøe Samsøe, 4500kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..enda en fin silkebluse, denne fra By Malina!

Bluse fra By Malina 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

På toppen av ønskelisten vår for tiden: Deilige duftlys fra Voluspa og verdens beste votter fra UGG!

Votter fra UGG, 1700kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og ikke minst ønsker vi oss denne heeerlige jakken fra G-Lab! Dette er en deilig, tykk vinterparka i et lekkert snitt. Den er vindtett, vanntett og pustende og holder deg varm i vinterkulden!

G-Lab INFINITY Parkas, 8000kr HER (mørkeblå)
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og sist men ikke minst ønsker vi oss årets mest smakfulle adventskalender fra Lakrids, slik at vi kan starte hver eneste dag i desember med utsøkt og luksuriøs lakris! Vi har fortsatt noen igjen av denne kalenderen i alle våre butikker, og du kan også klikke den hjem på nett!!

Adventskalender fra Lakrids, 450kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du lot deg inspirere av dagens blogginnlegg, og ikke minst håper vi du får en helt fantastisk søndag. Until next week?

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene❤️

Legg igjen en kommentar