Featured Søndagsbloggen

Søndagsbloggen & vinner av valgfritt Holzweiler-skjerf

..and the winner is??

Hei og hopp, alle sammen, og velkommen til en splitter ny utgave av Søndagsbloggen. I dag er det ekstra kjekt for oss å titte innom her – både fordi vi har så mange dødslekre plagg å vise dere, og fordi vi i dagens innlegg annonserer vinneren av et valgfritt Holzweiler-skjerf? Heldig heldig jente, altså!! Men før vi avslører hvem vinneren er, må vi bare vise dere noen av de fine antrekkene vi har delt i våre sosiale medier i uken som har gått.. Denne suuperfine kjolen fra Samsøe Samøsøe er en av våre favoritter. Sparkle sparkle!!✨✨

Kjole fra Samsøe Samsøe, 900kr HER | Finnes også i topp HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Perfekt til både årets julebord, nyttårsaften og andre festligheter!

Sko fra Front Society, 1500kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dersom du foretrekker lengre kjoler, er denne grønne drømmen av en kjole et nydelig valg. Innsvingen i midjen gir en fantastisk silhouette!

Dry Lake Florence Dress, 1800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Fine Sofie i fiiin blazer fra Dante 6. Vi elsker den blågrå fargen! Sofie er veldig glad i å gå med bukser til fest, og her beviser hun ypperlig hvordan det gjøres. We love!

Blazer fra Dante6, 2450kr HER | Body fra MbyM 500kr HER | Bukse fra Five Units
. . . . . . . . . . . . . . . .

En annen som beviser at man slett ikke trenger å gå med kjole for å pynte seg, er vår kjære Ann-Kristin. Hvor smashing er hun vel ikke i denne råkule dressen?! Vi elsker fargen, og vi elsker hvordan den avslappede t-skjorten toner ned antrekket. Dersom hun bytter t-skjorten ut med for eksempel en blondetopp får hele antrekket et helt annet uttrykk – og dressen er med andre ord enkel å pynte både opp og ned.

Blazer fra MbyM 1200kr HER | Bukse fra MbyM 900kr HER | T-skjorte fra Calvin Klein 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi får bare ikke nok av dresser.. De er jo råstilige, og plaggene er like fine sammen som hver for seg! Her har Anna på seg en dødslekker fløyelsvariant fra Dante 6, med en transperent topp fra Saint Tropez inni. Toppen finner du også i burgunder HER.

Blazer fra Dante 6, 2450kr HER | Bukse fra Dante 6, 1800kr HER | Topp fra Saint Tropez 449kr HER | Sko fra Front Society HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Noe annet vi ikke får nok av, er velour!! Her har Karoline på seg et rålekkert sett bestående av skjørt og topp fra Arnie Says. Settet kommer også i en nydelig olivengrønn farge, du finner direktelinker til nettbutikken til begge fargene under bildet!

Topp fra Arnie Says HER (grønn HER) | Skjørt fra Arnie Says 1100kr HER  (grønn HER)
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hvor flott er det vel ikke på Clarion Collection Hotel Havnekontoret? Her er vi i det nydelige resepsjonsområdet og tar bilder.. Ann-Kristin stråler i superfin jumpsuit fra Maud!

Jumpsuit fra Maud, 3000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Noen av våre favorittsko til fest er og blir pumpsene fra Front Society (sjekk de ut HER), men nå har vi fått inn en skikkelig utfordrer til favorittittelen hos INFINITY Galleriet, nemlig disse lekre sakene fra Twist & Tango. Så kule, og SÅ gode å gå med!

Sko fra Twist & Tango, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dette har som nevnt vært nok en utrolig fin uke, og noe av det som gjorde uken ekstra spesiell var selvsagt nyåpningen av Lagunen. Det fantastiske senteret der vi startet vår alle første INFINITY-butikk for over 10 år siden har blitt nytt, og det er bare SÅ LEKKERT!! Det er virkelig utrolig stas å være en del av Norges største kjøpesenter. Dersom du ikke allerede har tatt turen og sjekket ut den nye delen (og selvfølgelig tittet innom oss, hihi) anbefaler vi virkelig et besøk. Gratulerer Lagunen – YOU ROCK og dette var over all forventning!!

Denne uken har dere også fått møte det nyeste tilskuddet i INFINITY-gjengen, nemlig herlige Celine! Hun er vår nye deltidsansatte hos INFINITY Galleriet, og vi er superglade for å ha henne med på laget. Her stråler hun i dress fra Five Units!

Blazer fra Five Units | Bukse fra Five Units, 1100kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Noen andre som også stråler er disse to skjønningene – Marthe og Tiril i deilige og fine kåper fra MbyM!

Kåpe fra MbyM | Bukse fra Five Units HER | Kåpe fra MbyM, 2300kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Her er enda en fin kåpe fra merket. Det perfekte hverdagsantrekket, og ikke minst verdens diggeste sko!

Kåpe fra MbyM, 2500kr | Skjerf fra Holzweiler, 1000kr HER | Sko fra Public Relations, 2200kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Anna stråler i sin nye favorittgenser fra Calvin Klein – er den ikke kul? Vi elsker fargekombinasjonen!

Genser fra Calvin Klein, 1200kr HER | Bukse fra 2nd One, 800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Apropos råkule nyheter fra Calvin Klein – sjekk ut denne buksen!! We loooove❤️

Bukse fra Calvin Klein, 1200kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og nå, til den delen av innlegget dere sikkert har gledet dere mest til? Det er på tide å avsløre hvilken heldig kvinne som får finne seg sitt favorittskjerf fra superpopulære Holzweiler!! Og vinneren eeeer…..

?⇢ @carinabalestrand ⇠?

Hipp hipp hurra, gratulerer så mye til deg Carina!! Du ble den suuuperheldige vinneren blant tusenvis av påmeldte? Du er hjertelig velkommen innom vår butikk på Lagunen når det passer for deg, så får du med deg hjem ditt favorittskjerf fra Holzweiler. Woho!! For en herlig måte å avslutte ukens innlegg på. Og så må vi bare si til dere som ikke var like heldige denne gangen – tidenes beste julekalender er rett rundt hjørnet, og vi kommer til å dele ut fantastiske premier hver eneste dag? Det er bare til å glede seg!

Gratulerer til vinneren, tusen takk til alle som deltok og ha en fantastisk søndag.

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar