Featured Søndagsbloggen

Søndagsbloggen – Shoppingspree for 10.000kr!!

VINNEREN AV GAVEKORTET??

Tirsdag 30. oktober var en dag mange hadde sett frem til. Det var nemlig da vi trakk og annonserte den suuuperheldige vinneren av gavekortet på hele 10.000kr!! Engasjementet rundt konkurransen har vært over all forventning, og blant tusener på tusener av likes og kommentarer, var det til slutt skjønne Andrea Raa som ble trukket som vinner. Vi filmet forresten da Wibeke trakk den heldige vinneren, den filmen kan du se HER. Vinneren ble mildt sagt OVERLYKKELIG, og tok med seg sin kjære lillesøster (til høyre) og mor til INFINITY Lagunen allerede dagen etter.

Den herlige gjengen var hos oss i hele to timer, og det er noen av de hyggeligste timene vi har hatt i hele høst! De var jo bare så ubeskrivelig glade, og den gleden smittet over på alle oss andre som var i butikken. Andrea var skikkelig gavmild med gavekortet, og delte med både søsteren, moren og med en venninne som hadde tagget henne i konkurransen før hun hadde sett den selv! Etter den taggen bestemte hun seg for å delta hun også, og da hun ble vinneren syntes hun at venninnen fortjente et Holzweiler-skjerf. Så snill!

Vi hadde ordnet i stand litt godis og bobler i glassene til shopping spree’en, nam!!

Sofie hjalp til med gode innspill og råd, og Cathrine knipset bilder mens vinneren shoppet! Sååå utrolig hyggelig..

Én ting hun var helt sikker på at hun ville bruke deler av gavekortet på, var et par splitter nye, varme og deilige UGGs til vinteren! Valget falt på disse lave, grønne skoene som bare er helt fantastiske å ha på seg..

På ønskelisten!!

Verdens beste sko fra UGG, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Skjønne søstre på shopping?

Her er det vinneren valgte seg for gavekortet? Det beige Holzweiler-skjerfet og den brune teddyjakken fikk den heldige søsteren, det ene Holzweiler-skjerfet gikk til venninnen, og det siste skjerfet, den vanntette ryggsekken fra RAINS, fuskepelsen fra Samsøe Samsøe og UGGsene gikk til vinneren selv?

Holzweiler-skjerf HER | Teddyjakke fra Arnie Says HER | Sekk fra Rains HER | Sko fra UGG HER | Fuskepels fra Samsøe Samsøe HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Såååå fornøyde jenter??

Vi vil sende en stooor takk til alle som har deltatt i konkurransen, det har vært helt eventyrlig for oss å følge med på det store engasjementet! Og dere som ikke var like heldige denne gangen kan vi trøste med dette; Tidenes beste julekalender er rett rundt hjørnet?

Ellers har det jo også vært Halloween denne uken, og INFINITY Horisont benyttet anledningen til å pynte opp butikken. Ann-Kristin som er butikkleder her er bare så vanvittig flink og kreativ. Hun inspirerer oss hver eneste dag!

Flasker fra S’Well HER | Duftlys fra Voluspa HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Råkult, eller hva?!

Deeilige duftlys til vinteren..

Duftlys fra Voluspa HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi utnyttet også ukens ene solskinnsdag med en liten photoshoot! Vi elsker dette antrekket – buksen fra Hunkydory er bare så kul. Dette merket finner du eksklusivt hos INFINITY Galleriet!

Kåpe fra MbyM, 2500kr | Bluse fra By Malina, 1800kr HER (sort) | Bukse fra Hunkydory, 2800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne vakre blusen fra By Malina er splitter ny i butikk! Den kommer også i sort..

Bluse fra By Malina, 1800kr HER (sort)
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne fargen gjør oss GLAD!!

Kåpe fra MbyM, 2500,-
. . . . . . . . . . . . . . . .

Deilige og varme nye sko fra Public Relations..

Sko fra Public Relations, 2200,-
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hurra – denne superpopulære kjolen fra By Malina er tilbake i alle våre butikker, nå i denne lekre grønnfargen! Disse forsvinner i rekordfart, så ønsker du deg denne til årets julebord må du være rask..

By Malina Carmine Dress, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Ukens favorittantrekk.. Sjekk ut vesken – både fargen og formen! Såå kul..

Blazer: | T-skjorte: Holzweiler, 700kr HER | Veske: Jim Rickey, 2500kr HER | Skjørt: Arnie Says, 1100kr HER 
. . . . . . . . . . . . . . . .

Anna og Sofie stråler i sine fine kåper fra Urban Pioneers!

Kåper fra Urban Pioneers, 2800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Endelig er denne superpopulære sorte parkasen fra Urban Pioneers tilgjengelig i nettbutikken!! Med en vannsøyle på 10.000mm tåler denne fine jakken MYE vann, og varm er den også? I tillegg er den vindtett – med andre ord den perfekte jakken for norsk høst og vinter! Jakken kommer også i lysegrå og mørkegrå.

Jakke fra Urban Pioneers, 3000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi hadde også TIDENES nattåpent hos INFINITY Galleriet denne uken. WOW så mange som kom, og så mange som shoppet! Tusen tusen takk til alle sammen, denne kvelden ble helt uforglemmelig!

Mye som har skjedd denne uken, det merket vi nå, hihi! I tillegg var vi en god gjeng som feiret nye Lagunens kick off i går kveld, men det kommer det bilder av i neste «Søndagsbloggen»!

Vi ønsker deg en fantastisk dag – masse kjærlighet fra INFINITY-gjengen?

Legg igjen en kommentar