Featured Søndagsbloggen

Søndagsbloggen – Julebordspesial

Hei og hopp, våre herlige lesere! Da var en ny søndag her, noe som naturligvis betyr en splitter ny utgave av «Søndagsbloggen» her på bloggen! Denne uken kom innlegget ut litt senere enn vanlig som dere kanskje la merke til, men til gjengjeld blir dagens innlegg en skikkelig julebordspesial!! Vi ville nemlig så gjerne få med bilder fra gårsdagens julebord i dagens innlegg. FOR en kveld det var – vi tror det må være det beste julebordet noensinne! Det var rett og slett bare utrolig god, avslappet og fin stemning fra begynnelse til slutt. Her kommer et realt bildedryss, og du finner selvfølgelig også den vanlige Søndagsbloggen lenger nede i innlegget!

Først og fremst må dere bare ta en titt på bildet over. HVOR fantastisk flink og kreativ er ikke Wibeke?! Denne bordpynten tok pusten fra oss. Julebord er alltid gøy, men når det er lagt SÅ mye kjærlighet ned i hver minste lille detalj, det er da kvelden blir uforglemmelig og betydningsfull for oss som er så heldige å få komme.. And speaking of – de heldige som fikk komme i går kveld ser du her!

Verdens beste INFINITY-gjeng (med noen veldig savnede unntak som dessverre ikke kunne komme)! Her ser du verdens beste vertinne, Wibeke. Og når vi sier verdens beste, da mener vi verdens beste!! Tusen hjertelig takk til Wibeke og Anita for at dere alltid ordner så fantastisk fint i stand for oss INFINITY-jentene. Dere skjemmer oss virkelig bort, og både julebord og sommerfest med INFINITY er alltid blant årets høydepunkter for oss alle. We love you!!

Den superpopulære Carmine-kjolen fra By Malina kom forresten akkurat i tide til julebordet. Denne lekre saken finner du nå i alle våre butikker! Ønsker du deg den gjelder det å være rask, disse kjolene flyr nemlig ut av butikk i rekordfart. Vi lover å si ifra når den er ute i nettbutikken! Vi har et par igjen i hvit HER, men vi får inn flere i både hvit og sort. Bare send oss en melding dersom du vil sette deg på venteliste!

See det nydelige bordet Wibeke dekket! Wibeke fortalte at hun hadde stooorkost seg med alt av pynting og forberedelser – ikke noe stress der i gården. Hele du er en inspirasjon, og vi henter GJERNE litt inspo her til når vi skal dekke egne bord til jul! Vi elsker julekulene som hang fra taket..

Anna er klar for fest med verdens beste gjeng!

En av mange fine detaljer var serviettene, som Wibeke hadde fått trykket opp for anledningen. Helt utrolig! I gullesken var det forresten en kjempefin gave til hver og en av gjestene, og tallet som står skrevet på esken er det også en mening bak. Da vi kom trakk vi nemlig en lapp med et tall på, og slik ble det bestemt hvor vi skulle sitte. En utrolig fin og god idé!!

Verdens beste Anita og Wibeke som sammen har skapt hele INFINITY-universet. Det er vi så uendelig takknemlige for!

Enda en av kveldens superstilige detaljer – en hjemmelaget champagnebøtte av is. Du leste riktig – IS!!

Disse to råflinke, vakre og sprudlende jentene er butikksjef for hver sin INFINITY-butikk, og vi er så heldige som har de!!

Vakre Anita hadde på seg favorittoppen fra Arnie Says som du finner HER. Du finner også matchende skjørt HER, og det samme settet i sort HER og HER.

To jenter som var veeeeldig klare for årets første pinnekjøttmiddag *vann i munnen*

Vi fikk alle verdens deiligste undertøy fra Calvin Klein ooog gavekort i verdens beste butikk i gave. Tusen tusen takk!!

For et bord, for et selskap.. For en kveld!!

PINNEKJØTT!! Nam nam nam..

Sofie og vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine storkoste seg fra begynnelse til slutt..

Det var mange gøye innslag i løpet av kvelden. Line holdt blant annet en hysterisk morsom tale basert på en adjektivhistorie vi alle bidro til, og vi lo så vi nesten datt av stolene alle sammen!

I tillegg var det quiz med flotte premier, taler, gangsta rap (ja, du leste riktig), prisutdeling og ikke minst; maaasse dansing. Cathrine vant prisen for «Årets stjerneskudd» og ble såå utrolig glad!

Igjen må vi bare si tusen millioner takk til Wibeke og Anita for verdens beste kveld. We love you!!

 


Nå – over til vanlige «Søndagsbloggen»! Vi starter som vanlig med bildet som fikk mest likes i løpet av uken, og det var dette throwback-bildet. På torsdag var det nemlig akkurat ett år siden Wibeke, Anita og Cathrine suuperstolt og kry kunne ta imot prisen for Bergens beste bedrift på sosiale medier på Digitaldagen 2017!!Denne lever vi på enda..

Vi viste frem fine kjoler hele uken – vi var jo tross alt i julebordstemning!

By Malina Carmine Dress White, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne vakre saken fra By Malina er bare helt nydelig. Du finner den hos INFINITY Lagunen og Galleriet, og selvfølgelig i nettbutikken!

By Malina Ginger Dress, 4400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Denne genseren slo også supergodt an på Instagram i uken som gikk – og det skjønner vi godt. Superfresh farge!! Du finner den også i mørkegrønn HER.

Holzweiler Hangover, 1300kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Ah, duftlys er et MUST om høsten, og våre favoritter er fra Voluspa. Nå finner du et STORT utvalg i nettbutikken HER!

Duftlys fra Voluspa HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har fått inn en splitter ny farge i de superpopulære Holzweiler-skerfene! Er den ikke fin?!

Holzweiler Fresia Check Amberjack, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Det er VIRKELIG begynt å bli kaldt ute, så vi sverger til gode og varme luer i freshe farger fra Holzweiler for å holde varmen..

Luer fra Holzweiler, 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Tre av Karos høstfavoritter: En god og varm strikkegenser, et deilig skjerf og en termosflaske fra S’Well som holder kaffen varm i hele 12 timer..

Genser fra Samsøe Samsøe, 1400kr HER | Skjerf fra Holzweiler, 1000kr HER | Flaske fra S’Well HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Deilig og superbehagelig undertøy fra Calvin Klein er ikke bare populært hos oss – også hos Kardashian-gjengen!

Undertøy fra Calvin Klein HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hvor nydelig er ikke dette skjørtet fra Pia Tjelta?!

Skjørt fra Pia Tjelta, 1800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Fine Hedda Skoug i en supermyk og god genser i fuskepels fra Holzweiler.. Bildet er lånt fra hennes fine Instagram-konto!

Genser fra Holzweiler, 2000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Suit up! Vi eelsker Anna i dette antrekket. Dressen kan brukes både til jobb og til fest!

Five Units Kylie jacket, 1900kr HER | Five Units Kylie Crop, 1000,- HER | Pia Tjelta Nessi Blouse, 2000,- HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har også latt oss inspirere av fine Eirín Kristiansen denne uken. Den klassiske hvite t-skjorten fra Calvin Klein finner du hos oss!

T-skjorte fra Calvin Klein, 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dette må jo bare være det ULTIMATE høstantrekket. We love!!

Kåpe fra Samsøe Samsøe HER | Skjerf fra Holzweiler HER | Sko fra UGG HER | Veske fra Jim Rickey HER | Lue fra Samsøe Samsøe HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

En annen vakker bloggerinne vi har latt oss inspirere av er Camilla Pihl, som falt pladask for Holzweiler-skjerfet i nydelige grønntoner..

Holzweiler Fresia Check Barracuda, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi vil gjerne avslutte dette innlegget med et av de viktigste bildene vi postet på Instagram denne uken, nemlig dette der vi minnet på at det bare er et par dager igjen å delta i konkurransen der premien er et gavekort på hele 10.000kr!!!! Her er et forslag til hva du kan få for premien dersom du blir den heldige vinneren – pakken under kommer nemlig på akkurat 10.000kr!!

Dersom du ikke allerede har deltatt kan du gjøre det på Facebook-siden vår HER og på Instagram på @infinitybergen. Delta gjerne begge steder for doble vinnersjanser, og du? Du kan delta så mange ganger du vil!!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du fant massevis av inspirasjon i dagens blogginnlegg – både til juletiden og julebord, og til fine antrekk du kan kle deg opp i fremover. Vi gleder oss allerede til neste ukes blogginnlegg!!

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar