Featured

Søndagsbloggen – En vakker høstuke

En nydelig høstuke ??

Hei kjære venner, og velkommen til enda en ny utgave av «Søndagsbloggen»! Vi håper at du har satt deg godt til rette med kaffekoppen, og at du er klar for å fylle på med inspirasjon til uken som kommer. Dette har vært en nydelig høstuke, vel, sett bortifra helgen som var litt vel våt for vår smak.. Høstferie har det også vært, og Wibeke benyttet anledningen til å ta familien med seg til solfylte Florida! Anita på sin side har holdt seg her til lands, men har sørget for å få gått fine fjellturer med familien..

 

Cathrine og Karoline har på sin side hatt en ny photoshoot i NYDELIG høstvær. Plutselig fikk vi sommervarmen tilbake, og det måtte selvsagt utnyttes. Resultatet viser vi dere selvsagt litt av i dette innlegget, men først – vårt mest likte bilde på Instagram i uken som gikk. Det ble ingen ringere enn dette bildet av de fantastiske nye boblejakkene våre fra Urban Pioneers!

Er ikke jakkene fine?! Så klassiske og gode! De er selvsagt varme, men det som er helt vanvittig kult med disse jakkene er at de er så godt som vanntett også!! Det er det virkelig ikke mange boblejakker som er. Med en vannsøyle på hele 10.000mm tåler disse jakkene MYE vann. Jakken kommer i sort, mørkeblå og lysegrå, og har en prislapp på 3000kr. Et must til høst og vinter for vår del!

Urban Pioneers, 3000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Samme dag som vi delte bilder av disse fine jakkene på Instagram begynte de å fly ut av butikkene våre, så det kan lønne seg å være rask dersom du vil sikre deg en av disse. Vi har de dessverre ikke ute i nettbutikken enda, men send oss gjerne en melding på Facebook HER eller på Instagram (@infinitybergen), så ordner vi sending av jakker mot betaling på Vipps.

Urban Pioneers, 3000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dersom du vil vente til butikkene våre åpner igjen etter helgen for å prøve på, kan det være nyttig å vite at vi har alle fargene tilgjengelig hos INFINITY Lagunen, mørkeblå og lysegrå hos INFINITY Galleriet og lysegrå hos INFINITY Horisont. Get it before it’s gone!!☔️

Her er forresten vår sosiale medier-ansvarlige, Cathrine, som står bak alt vi legger ut i sosiale medier. Her er hun for en gangs skyld foran kamera istedenfor bak, og hun har på seg favorittskejrfet fra Holzweiler i en nydelig, sennepsgul farge!

Holzweiler Dipper Solid Giallo, 1200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Her kommer litt «behind the scenes»-bilder fra ukens photoshoot, knipset med mobiltelefon! Denne gangen ble vakre Gamlehaugen location for shooten, og én ting er sikkert, hit vil vi tilbake!! Klarer du å spotte Karoline..?

Vakre klær, vakre omgivelser og ikke minst en vakker INFINITY-jente.. SOM vi koser oss på shoot!!

Finnes det noe nydeligere enn høst??

Veerdens deiligste sko fra UGG, og et godt og varmt skjerf fra Holzweiler som du finner HER. Og maasse fine høstblader, selvfølgelig??

UGG Classic Short, 2400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Du finner flere sko fra UGG i nettbutikken HER! Nå – over til første del av resultatet fra shooten. Et av våre favorittantrekk er dette – vi elsker kontrasten mellom den avslappede genseren og det superfine skjørtet..

Samsøe Samsøe Nor O-n Short, 1200kr HER | Pia Tjelta Metallic Anna Skirt, 1800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Det perfekte hverdagsantrekket til høsten!

Samsøe Samsøe Nola O-n Cable, 1400kr HER | Holzweiler Fresia Check Bonito, 1000kr HER | UGG Classic Mini, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og den perfekte hverdagsvesken til både jobb og skole, eller til reise!

Jim Rickey Janna Flat Leather, 3400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Ny lue til høsten? Da kan vi blant annet anbefale denne lekre saken fra Holzweiler..

Holzweiler Margay Beanie Yellow, 600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Du finner luen i hele 7 forskjellige farger (sort, burgunder, grønn, militærgrønn, mørkeblå, gul og lyselilla) i nettbutikken HER!

Vi har fått inn noen helt fantastiske sko fra Public Relations i nydelig ull! Disse finner du i alle våre butikker..

Public Relations, 1200kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og har du festligheter på kalenderen fremover? Da bør du sjekke ut denne drømmekjolen fra Pia Tjelta!

Pia Tjelta Nessi Dress, 3400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Men det er tross alt hverdager det er flest av, og vi er helt avhengig av å ha gode gensere i hverdagsgarderoben av høy kvalitet som bare funker til alt. Det gjør virkelig disse fine sakene fra Arnie Says!

Gensere fra Arnie Says, 1600kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har enda et nytt merke i butikk, nemlig SVEA! Til nå har vi fått inn en supergod parkas (HER), og noen utroolig deilige gensere..

Genser fra Svea, 1100kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Du finner alt fra Svea HER. Eller har vi også vist frem dette fine hverdagsantrekket på Instagram den siste uken.. Vi elsker stripene!

Arnie Says Lilou Winter, 2200kr | Kylie Crop White panel, 1000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

..og her er den samme genseren som vi viste dere helt i begynnelsen av innlegget, bare i sort!

Urban Pioneers, 3000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Og sist men ikke minst – favorittblusen vår fra Pia Tjelta som funker til både hverdags og fest – and everything in between✨✨

Pia Tjelta Sofia Blouse, 1600kr HER (sort HER)
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du lot deg inspirere av ukens søndagsinnlegg! Vi gleder oss allerede til neste uke? Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar