Featured

Søndagsbloggen – Første uken i oktober?

Hello October?✨

Hei kjære dere! I dag er det klart for en ny utgave av søndagsbloggen, og etter all den positive responsen vi fikk etter forrige ukes utgave har vi GLEDET oss til i dag! Denne gangen håper vi på samme måte som sist at du har satt deg godt til rette i sofaen med en rykende fersk kopp kaffe, klar til å fylle på inspirasjonslagrene til uken som kommer. Siden sist har vi gått inn i en ny måned, nemlig den vakre høstmåneden oktober! Det har våre sosiale medier vært preget av den siste uken, spesielt i form av et vakkert høstlig fargepalett, og bilder av deilige, varme plagg. I dag vil vi gjerne vise deg et sammendrag, så len deg tilbake og la deg inspirere!

Først og fremst – bildet som fikk flest likes på Instagram (utenom konkurransebilder) i uken som gikk. Vår vakre i by med blå himmel og nydelige høstfarger – blir det bedre?!

Ellers var det uten tvil dette bildet som slo best an!! Vi fikk inn SÅ mye fint fra vårt nye favorittmerke Urban Pioneers i uken som gikk, og vi feiret med å dele ut denne dødslekre kåpen i en valgfri farge til en av våre herlige følgere. Alle de fine nyhetene fra Urban Pioneers kan du forresten sjekke ut HER, og vi har enda mer i butikkene våre!

Du kan delta i konkurransen både på Instagram på @infinitybergen og på Facebook-siden vår HER. Delta gjerne begge steder for doble vinnersjanser! Konkurransen avsluttes førstkommende onsdag.

Urban Pioneers Elsa Wool Coat Cathy Spice, 2800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Urban Pioneers Elsa Wool Coat Olive, 2800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Som dere kanskje ser hadde vi forresten en photoshoot med to av favorittjentene våre i uken som gikk, nemlig Anna og Sofie, som er butikkledere hos henholdsvis INFINITY Galleriet og INFINITY Lagunen. Det er alltid like kjekt på shoot, og denne gangen var det nyhetene fra Urban Pioneers som stod i fokus..

Urban Pioneers Nanna Sweater Rustrød, 1200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Den PERFEKTE høstgenseren!! Den kommer i både rustrød og olivengrønn som du ser under..

Urban Pioneers Nanna Sweater Oliven, 1200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

I tillegg til deilige høstplagg, har vi også fått inn disse freshe støvlene som er et MUST for oss Bergensere. Spesielt nå i høst, hvor regnrekordene har stått i kø! Disse har vi i både olivengrønn, burgunder og sort. Kjempegode å gå i, og topp kvalitet!

Urban Pioneers, 900kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Enda en nyhet fra Urban Pioneers som holder oss tørr i regnet er denne deilige, varme boblejakken. Denne har en vannsøyle på hele 10.000mm, noe som vil si at den tåler MYE vann! Her trenger du med andre ord ikke å velge mellom en tynn regnjakke eller en varm boblejakke – her har du begge deler i ett! Denne kommer også i lysegrå, og vi skal selvfølgelig dele flere bilder av den fremover. Du finner den i alle våre butikker (Horisont har kun lysegrå)!

Urban Pioneers, 3000kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Enda en snasen nyhet vi har vist frem denne uken, er dette mobildekselet fra vårt nye merke Monet! Her har du både kortholder og bedre mobilgrep i ett. Vi har en rekke freshe farger – klikk hjem din favoritt HER!

Monet  Mobildeksel, 300kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..ellers måtte vi også bare dele dette fine bildet av Karoline. Vi har nemlig et par igjen av den superfine genseren fra Maud!

Maud Skyway Genser, 1899kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Dette fine, høstlige bildet lånte vi fra @martineegeland. Skimter du det lekre Holzweiler-skjerfet?

Holzweiler Fresia Check Barracuda, 1000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Som sagt bøtter det ned her i Bergen for tiden, så under photoshooten vår måtte vi selvsagt inkludere noen av regnjakkene fra vårt nye merke RAINS. De lager både jakker, kåper, sekker, bager, vesker og annet tilbehør – alt vanntett selvsagt. Sjekk ut hele utvalget HER!

Rains Long Jacket Green, 900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

På lørdag delte vi dette fine bildet av Karoline for å vise hvor fine hårbåndene fra Noma er å pynte seg med! Snakk om å sette prikken over i’en i et antrekk, eller hva? Disse har vi dessverre ikke ute i nettbutikken, men sender du oss en melding på Facebook eller Instagram med hvilken hårbøyle eller hvilket hårbånd du ønsker deg, sender vi deg gjerne mot betaling på Vipps. Superlettvint!

Hårbånd: Noma 300kr | Topp: Arnie Says 1100,- HER | Matchende skjørt 1100,- HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Skjønne Kristina fra INFINITY Horisont viste frem favorittgenseren sin fra Holzweiler på Instagram i uken som gikk. Vi elsker den freshe fargen!!

Holzweiler Hang On Hoodie, 1500kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi har fortsatt en del bilder igjen fra photoshooten vår på nydelige Clarion Collection Havnekontoret! Blant annet viste vi frem denne nydelige rosa cardiganen fra Holzweiler. Den kommer også i vakre grønntoner, den finner du HER.

Holzweiler Tine Cardigan, 3500kr HER | Holzweiler Skunk Trousers, 2400kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Superfine Sofia Blouse fra Pia Tjelta i både sort og hvit..

Pia Tjelta Sofia Blouse, 1600kr hvit HER sort HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Hello – we live here!

By Malina Carmine Mini dress, 2200kr sort HER hvit HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Søndagsantrekket.. Shop Calvin Klein HER!

Calvin Klein Crew Neck t-skjorte, 450kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Helt til slutt – vi har én igjen av denne superkule jakken fra Holzweiler!! Bildet er lånt fra vakre @camillaabry!

Holzweiler Mastodone, 5000kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du lot deg inspirere! Vi snakkes her på bloggen neste søndag – inntil videre håper vi dere vil følge med på Instagram på @infinitybergen og på Facebook HER.

Masse kjærlighet fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar