Featured

Søndagsbloggen

☕️ ? ✨

Hei og hopp, kjære venner. I dag er det klart for første utgave av søndagsbloggen her på bloggen, så vi håper du har satt deg godt til rette i sofaen med en rykende fersk kopp kaffe, og er klar til å fylle på inspirasjonslagrene til uken som kommer. Denne uken var vi så heldige å få låne en helt fantastisk suite på Clarion Collection Hotel Havnekontoret, og WOW så vakker den var!! Det var virkelig en fryd å ta bilder der, og det har vært utrolig gøy å poste bilder derfra i våre sosiale medier gjennom uken. Over ser du Anna og Karoline i verdens deiligste joggis og supersøt pysj, begge fra Calvin Klein. Helt perfekt til søndagen!

Her er bildet som slo desidert best an på Instagram i uken som gikk.. Og det med god grunn! Vakre kjoler, vakker suite og ikke minst; vakre INFINITY-jenter!

By Malina Carmine Mini Dress, 2200kr | Hvit HER | Sort HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Den sorte kjolen er nesten utsolgt nå, men vi har heldigvis klart å få tak i flere! Disse forventer vi i butikk i midten av november. Bare send oss en melding eller kom innom, så setter vi deg på venteliste! Her er en annen superlekker kjole som også slo godt an på Instagram..

Dry Lake Julia Dress, 1800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Er den ikke bare helt nydelig? Denne bruker vi gjerne i festlige anledninger fremover, for ikke å snakke om til årets julebord!! I tillegg til bilder, postet vi forresten et par filmklipp i uken som har gått. Ta gjerne en titt på filmen der vi viste frem massevis av lekre plagg på Facebook-siden vår HER.

By Malina Abbi Mini Dress, 2200kr
. . . . . . . . . . . . . . . .

Den forrige videoen har musikk på, men vi bare MÅTTE dele «the real behind the scenes» også, haha. Anna var bare SMASHING i denne kjolen, og vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine var veeldig begeistret bak kamera. Se den (og hør den) på Facebook-siden vår  HER.

Pia Tjelta Sofia Dress, 3900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

WOW er alt vi har å si til denne kjolen fra Pia Tjelta.. Så vanvittig fin!

Suit up! Denne dressen fra Five Units sin jubileumskolleksjon er bare rålekker. Vi elsker hvordan Anna bryter opp det stramme og androgyne uttrykket med en feminin blondetopp!

Five Units Kylie jacket, 1900kr | Five Units Kylie Crop, 1000,- HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Her får du en bedre titt på toppen. We love!

Pia Tjelta Nessi Blouse, 2000,- HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Karoline kledde seg opp i både rosa og Holzweiler fra topp til tå! Denne buksen er bare DØDSKUL!

Holzweiler Skunk Trousers, 2400kr HER | Holzweiler Tine Cardigan, 3500kr HER | Holzweiler Elind Tee, 800kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Anna i en nydelig bluse i 100% silke fra By Malina.. Så fin!

By Malina Phoebe Blouse, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Enda en favoritt fra Pia Tjelta, nemlig denne skjønne blusen, og ikke minst en deeilig fake fur fra Dry Lake. Så flott til høsten!

Pia Tjelta Sofia Blouse White, 1600kr HER | Dry Lake Cozy Collar Jacket, 3900kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Her er samme bluse i sort. Fin, eller hva?!

Pia Tjelta Sofia Blouse Black, 1600kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

I tillegg til å vise frem fantastiske nyheter, har vi også minnet om konkurransen vår der vi deler ut et gavekort på hele 10.000kr!!! Les mer om den HER dersom du ikke allerede har deltatt.

Vi kunne også avsløre den fantastiske nyheten om at UGG nå er å finne hos INFINITY Galleriet, noe som vil si at du nå får UGG i ALLE våre butikker. WOHO!!!!

UGG Classic Mini Spruce, 2200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Holzweiler-skjerf hører høsten til, og denne uken har vi blant annet vist deg denne myke og gode modellen (skjerfet altså, ikke Karoline, hihi)..

Holzweiler Aster Solid Olive, 1200kr HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

..ooog til slutt – verdens beste sko fra Asfvlt i tre freshe farger!!

Shop Asfvlt-sko HER
. . . . . . . . . . . . . . . .

Vi håper du fant inspirasjon i søndagsbloggen. Vi gleder oss allerede til neste uke! Husk å følge oss på Instagram på @infinitybergen, og følg med på Facebook HER. We love you!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar