INFINITY-jentene

Forandring fryder

Hei og hopp, kjære venner, kunder, følgere og blogglesere? I dag vil vi dele noen veldig spennende nyheter med dere. Etter å ha lagt ut et nytt blogginnlegg hver eneste dag, måned etter måned, år etter år, syns vi det er på tide med en liten forandring! Vi har nemlig merket oss at Instagram er der vi har desidert mest kontakt med dere kunder og følgere. Det er så lettvint for dere å sende oss melding der, svare på stories, like et bilde og så videre, og samtidig er det utrolig kjekt for oss å ha så tett kontakt med dere kunder. Vi vil rett og slett skifte fokuset vårt litt, og bli ENDA bedre på Instagram fremover! Det betyr imidlertid ikke at vi legger ned bloggen. Langt i fra!! Vi kommer til å ha ett stort blogginnlegg i uken, der vi oppsummerer uken som har gått. Tenk på det som en superinspirerende artikkel! Vi kaller den nye bloggstilen vår for «Søndagsbloggen» – og tanken er at du kan slenge deg ned på sofaen på denne deilige dagen, nippe til en rykende varm kopp kaffe og klikke deg inn på bloggen vår for å fylle opp på både antrekksinspirasjon og følge med på det som skjer i butikkene.

Fremover kan dere altså forvente enda mer inspirerende innhold på Instagram – både i feeden og på stories! Vi gleder oss helt villt mye!!

Dersom dere ikke allerede følger oss, håper vi selvfølgelig du vil følge med videre på @infinitybergen! Fra og med neste søndag begynner Søndagsbloggen, og allerede på tirsdag skal vi ha ny photoshoot slik at vi har MASSE inspirerende innhold å dele med dere på Instagram og Facebook fremover. Vi gleder oss!!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar