Antrekk

Hva kan du bruke gavekortet på 10.000,- på?

Skjerf her | Flaske her | Bluse her | Bukse her | Kåpe her | Veske her

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei og god søndag, våre fantastiske kunder, venner og lesere! Først og fremst må vi bare si WOW!! FOR et engasjement rundt konkurransen vår der premien er et gavekort på hele 10.000kr. Dette var over ALL forventning, og vi syns det er så vanvittig gøy. Tusen takk til alle som har deltatt, det er så kjekt!! I dag tenkte vi å gi litt inspirasjon til hva du kan bruke gavekortet på dersom du skulle bli den heldige vinneren. Mulighetene er selvfølgelig uendelige, vi har jo så mye fint i så mange forskjellige prisklasser! Kanskje du vil unne deg noen ekstra eksklusive plagg, som du ikke ville hatt samvittighet til å kjøpe ellers? Eller kanskje du vil få så mange plagg som mulig ut av gavekortet? Eller hva med et komplett antrekk, slik som vi har satt sammen over? Slik vil vi gjeerne se ut fremover. Under ser du et forslag med nyheter fra Holzweiler! Alt dette får du for gavekortet!!

⇢ Shop alt fra Holzweiler her

• • • • • • • • • • • • • • •

Det hadde ihvertfall IKKE vi sagt nei takk til. hihi. Under er enda et antrekksforslag med deilige høstplagg. Yes please!!

Skjerf her | Sko her | Genser her | Bukse her | Jakke her | Veske her

• • • • • • • • • • • • • • •

Vi har fått inn Pia Tjeltas splitter nye og utenomjordisk vakre kleskolleksjon – kanskje dette kan være noe å snope seg for gavekortet?

⇢ Shop alt fra Pia Tjelta her

• • • • • • • • • • • • • • •

Eller kanskje du ønsker deg skikkelig digge gensere til høsten, av ypperste kvalitet slik at de varer i år etter år fremover..?

⇢ Shop alle overdeler her

• • • • • • • • • • • • • • •

Vi håper du lot deg inspirere! Selv om det er søndag og helg er selvfølgelig infinityshop.no alltid åpen, så dersom du så noe du fikk ekstra lyst på i dette innlegget er det bare til å klikke det hjem. Ellers gleder vi oss til å ønske dere velkommen til butikkene våre igjen i morgen tidlig! Vi gleder oss til ny uke?

Stor klem fra INFINITY-jentene

Legg igjen en kommentar