Featured

VI DELER UT GAVEKORT PÅ 10.000KR!!!!

VI FYLLER 10 ÅR OG FEIRER MED TIDENES GAVEKORT ?

Som vi fortalte dere forrige uke, feirer INFINITY hele 10 år denne måneden!!! Dette er bare helt vanvittig stort.. Å «overleve» et helt tiår er stort for hvilken som helst ny bedrift, men for en lokal bedrift i klesbransjen?! Da er det faktisk helt fantastisk om vi får lov til å si det selv!! Det er virkelig dessverre ikke mange som klarer. Hvor kjedelig hadde vel ikke shopping i Norge vært dersom det kun var de gigantiske kjedebutikkene som fantes? Lokale bedrifter og butikker er kjempeviktig, og vi heier på ALLE som prøver. Det gjør også at vi er EKSTRA stolt over oss selv akkurat denne måneden her.. Et helt tiår som lokal bedrift i motebransjen, DET ER STORT DET!!!!?

Fantastiske Wibeke og Anita som startet INFINITY for akkurat 10 år siden.. Dersom du tenker deg om, innser du kanskje at oppstarten til eventyret var i september 2008.. Og dersom du har peiling på finans, husker du kanskje at det var akkurat da finanskrisen begynte?!? Åjada, INFINITY fikk ikke akkurat drømmestarten, haha. Vi kan le av det nå, men det var nok IKKE noen spøk for Wibeke og Anita da finanskrisen kom med et SMELL bare dager etter at de hadde gått «all in» med INFINITY.. Det er virkelig helt fantastisk hva disse damene har fått til!!

Uansett – til det du sikkert lurer mest på – deler vi virkelig ut et gavekort på hele 10.000kr? Svaret er JAA, det gjør vi. En så stor ting som dette må selvfølgelig feires stort!!! Gå til videoen på vår Facebook-side HER, eller finn den på Instagram på @infinitybergen (eller begge, for doble vinnersjanser). Følg instruksjonene, og kryss fingrene for at du blir den heldige utvalgte!!?

I hele september får du også -10% PÅ ET HELT KJØP dersom du viser at du følger oss på Instagram!!

Lykke til i konkurransen, og TUSEN HJERTELIG TAKK til alle dere kunder som har handlet hos oss de siste 10 årene. Uten dere hadde ikke dette vært mulig, og vi er evig takknemlige.

Stor klem fra INFINITY-jentene?

  • Svar
    Søndagsbloggen – Infinity
    30. september 2018 at 14:00

    […] også minnet om konkurransen vår der vi deler ut et gavekort på hele 10.000kr!!! Les mer om den HER dersom du ikke allerede har […]

  • Legg igjen en kommentar