Antrekk

Hold deg tørr i RAINS

RUSKEVÆRET ER TILBAKE ☔️

Høstværet meldte sin ankomst med et SMELL, bokstavlig talt. Lyn, torden og helt vanvittig heftige regnskurer har preget de siste dagene, og skal vi tro værvarselen blir det skikkelig vått hele uken. Litt kjipt, men også litt koselig. Det som imidlertid ikke er så koselig er å bli klissvåt på vei til jobb eller skole om morgenen, eller til andre ærender man måtte ha i løpet av dagen. Godt regntøy er rett og slett et must!! Derfor er vi så utrolig glade for at vi fikk inn det superkule merket RAINS Journal i butikkene våre på Lagunen og Horisont akkurat i tide til høstværet. De lager både jakker, kåper, bager, sekker og tilbehør – alt vanntett selvsagt! Helt perfekt til jobb og skole. Og skulle du syns det er litt kjølig også? Da er det bare til å slenge på seg et fint skjerf, slik som Kristina har under!

Slik vil vi gjeerne se ut i høst. Tørre og fine!

Jakken til Kristina heter Long Coat Marine Blue, og du finner den HER til 900kr. Du finner også hele utvalget vårt av RAINS-produkter HER. Vi har mange flere jakker, kåper, sekker, bager og vesker!

Skjerfet Kristina har på seg kommer fra Holzweiler, og du finner det HER (sjekk ut resten av skjerfene HER). Genseren er fra Samsøe Samsøe HER, buksen fra Calvin Klein HER og skoene fra Jim Rickey HER.

Både RAINS og Holzweiler finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont. Hjertelig velkommen innom for å finne din favoritt!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar