Antrekk Featured

Nytt merke ⇢ Urban Pioneers

VI ELSKER NORSK MOTE ❤️

Endelig er merket vi har gledet oss helt villt til å få inn her, nemlig Urban Pioneers!! Du husker kanskje at Wibeke og Anita nevnte dette som et av de største høydepunktene de gledet seg til i høst i denne videoen? Vel, nå er merket ankommet i alle våre butikker, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Merket har helt fantastiske plagg som vi allerede har lagt vår elsk på, og noe som gjør oss ekstra begeistret for Urban Pioneers er at merket er norsk! Vi heier SÅ mye på norsk mote, og syns det er kjempestas å kunne tilby dette i butikkene våre. Urban Pioneers sikter etter den urbane og kvalitetsbevisste kvinne, og denne høsten har de blant annet laget noen av våre favorittgensere. Her får du se tre av dem!

• • • • • • • • • • • • • • •

Urban Pioneers Jane Sweater, 1400,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

Urban Pioneers Charlotte Sweater, 1200,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

Urban Pioneers Emmy Sweater, 1500,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

Du finner hele utvalget vårt av Urban Pioneers i nettbutikken HER. Til genserene har Karoline forresten på seg skjørt fra Holzweiler som du finner HER (sort HER), og nydelige hårbøyler og hårbånd fra vårt nye merke Nova (300,- per stk). Urban Pioneers finner du i alle våre butikker!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar