INFINITY-jentene

En stor dag..

..og et helt magisk øyeblikk?

Hei våre kjære, gode og herlige venner! I dag må vi bare fortelle om noe veldig stort og HELT magisk som skjedde i går. Vi startet med et ledermøte som varte til klokken 16.00. Etter møtet hadde vi bedt de INFINITY-jentene som hadde anledning med ut på middag, så vi ble en ganske så god gjeng på et av våre nye favorittsteder i Bergen, nemlig Villani i Skostredet. Det er ikke så ofte vi klarer å samles, så det at vi fikk samlet en så god gjeng til middag var helt utrolig hyggelig i seg selv. På møtet tidligere på dagen hadde vi snakket litt løst om at INFINITY fyller 10 år i høst, men ingen av oss husket den eksakte datoen.. Kunne det være i september? Ja, det måtte være i september, men hvilken dag hadde vi ingen anelse om. Vi snakket om at vi måtte finne på noe kjekt på 10-årsdagen til våre fine butikker – det er jo tross alt kjempestort!!

Rosévinen var kommet på bordet, solen skinte på himmelsk september-vis, og samtalen dreide seg igjen rundt 10-årsdagen til INFINITY. Etter et lite Google-søk kunne vår kjære Marthe meddele at 10-årsdagen? Den var i dag!!! Vi ble helt lamslått alle sammen. Det tok ikke mange sekundene før tårene trillet hos både Wibeke og Anita.. Det er en veldig stor dag for oss alle, men spesielt for våre kjære butikkeiere som har jobbet beinhardt siden dag én! Vi ble helt stum alle sammen over hvor tilfeldig og magisk det var at vi satt der i solskinnet, omringet av fine INFINITY-jenter og med rosévinen i hånden, da det gikk opp for oss at 10årsdagen faktisk var her. Helt magisk!!

Fine INFINITY-jentene som intetanende hadde en 10års-feiring på menyen bare en liten stund etterpå?

Verdens beste damer? Etter at 10årsdagen var et faktum, måtte vi selvfølgelig mimre litt tilbake på de siste 10 årene. Anita og Wibeke fortalte HYSTERISK morsomme historier som perler på en snor, og vi lo så tårene sprutet alle sammen. Disse to er virkelig noe for seg selv, og de vet å ha det gøy samtidig som de er både business- og familiekvinner! Vi skal selvføølgelig ha en ordentlig feiring i alle butikkene våre og i sosiale medier – det kom bare littegrann brått på oss i går, hihi. Men vi skal få til et skikkelig intervju med Wibeke og Anita om de siste 10 årene, og da håper vi at vi får dele noen av de morsomme historiene med dere!

Da 10årsdagen var et faktum var det bare én ting å gjøre – bestille prosecco!!

Maten på Villani er forresten heelt fantastisk. Vi anbefaler virkelig å spise her, spesielt på en soldag slik at dere kan sitte ute i den koselige bakgården! Men det er kjempefint inne også, og maten? HIMMELSK!

Mmm!!

Denne vinen var forresten en av de beste rosévinene vi har smakt. Anbefales!

Utrolig kult sted!

Som sagt – en storslagen 10-årsfeiring kommer! Vi ville bare dele denne magiske lille historien med dere. Hipp hurra for INFINITY!!??

Legg igjen en kommentar