Antrekk

Høstens Holzweiler-skjerf

Holzweiler Fresia Check Barracuda, 1000kr HER

• • • • • • • • • • • • • • •

Skjerfene fra Holzweiler er blant det mest populære vi har i INFINITY-butikkene, og vi har aldri før hatt så mange fine modeller inne som nå!! I år har vi tatt inn så utrolig mange fine farger og utførelser på skjerfene – det er nesten umulig å velge kun ett skjerf. Her er fine Kristinas favoritt – Fresia Check i nydelige grønntoner!

Genseren er fra Samsøe Samsøe, du finner den HER.

Her er hele utvalget av de vakre skjerfene!! Hvilket liker du best? Du finner alle i nettbutikken HER.

Skjerfene finner du også hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont.

Så utroolig deilig å pakke seg inn i til høsten og vinteren..

Disse skjerfene flyr bokstavlig talt ut av butikkene våre, så ønsker du å sikre deg din favoritt gjelder det å være rask!! Ellers håper vi du har hatt en helt nydelig helg, og at du er like klar som oss for den første september-uken. Vi skal blant annet ta nye bloggbilder, og det gleder vi oss masse til!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar