Antrekk

Moodboard ◦ Høstnyheter

?⇢ SHOP ALLE HØSTNYHETER HER ⇠?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Når vi sier vi har mange fine høstnyheter i butikk, da mener vi det virkelig!! Det ser dere kanskje på det lille utvalget av nyheter over? Vi elsker høstmoten, og absolutt alt på bildet er hjertelig velkommen i høstgarderoben vår. Deeilig strikk, gode kvaliteter, miksing av materialer, jordtoner og fine høstfarger.. What’s not to love?!

Siden sist har vi forresten fått inn det utrolig fine merket Elle & Il som lager verdens beste strikkegensere! Blant annet er den burgunder strikkegenseren på bildet fra det fine merket, og resten av utvalget kan du ser HER. Vi har også fått inn helt vanvittig mye fint fra Samsøe Samsøe – sjekk ut hele utvalget HER. Det samme gjelder Arnie Says, som du finner i nettbutikken HER. Fra Asfvlt har vi fått inn verdens beste sko i nye farger (sjekk ut utvalget HER), og fra Swell har vi eendelig fått inn de superpopulære og etterspurte drikkeflaskene (klikk hjem din favoritt HER).

For enda flere fine nyheter, besøk infinityshop.no og titt innom oss på Lagunen, Galleriet og Horisont. Stor klem fra INFINITY-jentene❤️?

Legg igjen en kommentar