Antrekk Featured

Photoshoot & studentkveld

SMILE CAMERA ACTION?

I dag har vi hatt en SÅ hyggelig dag – vi har nemlig tilbragt tid i den flotte butikken vår på Horisont, og knipset bilder av to fantastiske INFINITY-jenter; Marthe og Kristina. Disse solstrålene er studenter i tillegg til å jobbe hos oss, og de tok initiativ til vår neste event her i INFINITY, nemlig studentkveld! Om nøyaktig én uke finner arrangementet sted hos INFINITY Horisont, og Vero Moda som ligger rett over gangen fra vår butikk. Det vil bli -20% på alle varer (unntatt Holzweiler-skjerf), rød løper, lett servering, goodiebags til de første 20 handlende kundene og knallgod stemning!! Meld deg på eventen på Facebook HER, og husk å invitere alle studentvennene dine.

Over har forresten jentene på seg høstnyheter fra Samsøe Samsøe. Du finner Marthes topp HER, og Kristinas kjole HER. Såå fint!! Her kommer en liten smakebit på de lekre høstplaggene som du kan få til -20%!!

Denne fantastiske strikkekjolen fra Maud er en storfavoritt til høsten. Du finner den også i nettbutikken HER, og Holzweiler-skjerfet finner du HER. Vesken kommer fra Jim Rickey, og du finner den HER.

Vakre Kristina i en himmelsk myk strikkegenser fra Samsøe Samsøe som du finner HER.

Favorittskoene til høsten – de er jo rett og slett bare RÅKULE. Du finner de HER!

Akkurat slik vil vi gå kledd i høst!!

Perfekt hverdagsveske fra Calvin Klein.. Denne finner du HER.

Regnjakke er et must for alle Bergensere, og spesielt for studenter som må til og fra forelesning mange ganger i uken! Vi har et stort utvalg av både regnjakker, regnkåper, vanntette sekker og vanntette bager fra det superpopulære merket RAINS. Sjekk ut utvalget i nettbutikken HER, og husk at du som student får -20% på alle varer (unntatt Holzweiler-skjerf) neste torsdag hos Horisont!

Superfin topp som du finner HER, og lekre bukser som passer til både hverdags og fest..

Husk å melde deg på eventen på Facebook HER! Hjertelig velkommen?

  • Svar
    Høstens store trend: Leopardmønster – Infinity
    28. august 2018 at 17:41

    […] Denne kjolen finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont. Ikke glem studentkvelden som finner sted i butikken vår på Horisont førstkommende torsdag forresten. Da får du som student -20% på blant annet denne kjolen! Les mer om kvelden HER. […]

  • Legg igjen en kommentar