Innkjøp

En genial liten sak

? ✨

Hei kjære dere, og good ny uke! Vi vil gjerne starte blogguken med å gi dere en liten sniktitt på noe vi snart får inn i butikkene våre, nemlig disse geniale kortholderne man kan ha bakpå mobilen! Mobilen er som oftest alltid med oss hvor enn vi går, og det er ikke alltid vi har med oss veske. Da er det såå praktisk og greit å bare ha med seg de viktigste kortene fremfor en stor lommebok! Her tester Anita den ut, og hun var strålende fornøyd..

Vi elsker den geniale detaljen som gjør at vi får et mye bedre grep om mobilen slik som Anita viser over. Ingen mobiler som går i bakken og skjermer som knuses her i gården, hihi!

Kortholderne kommer i en rekke farger, og prisen er kun 279kr. Vi gir dere selvfølgelig en lyd i våre sosiale medier når de ankommer!

Vi skal ihvertfall skaffe oss en med en gang de kommer – vi gleder oss! Ellers får vi inn nyheter i butikkene stort sett hver eneste dag for tiden, så vi anbefaler virkelig å titte innom en av våre butikker på Lagunen, Galleriet og Horisont. I dag fikk vi blant annet en stor levering av favorittskoene fra Asfvlt – både de klassiske modellene og høstnyheter! Du er som alltid hjertelig velkommen innom.

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar