Nyheter

RAINS

→ SHOP RAINS HOS OSS HER ←

• • • • • • • • • • • • • • •

I morgen skal det virkelig bøtte ned her i Bergen, så da vil vi gjerne benytte anledningen til å vise dere enda flere av de fine regnjakkene, sekkene, veskene og bagene fra vårt splitter nye merke RAINS! Godt regntøy er et must for oss Bergensere, og vi er såå utrolig glad i de vanntette sekkene og veskene. Til skole og jobb har man gjerne med seg både datamaskin, bøker og annet som må holdes tørt, og da er disse sekkene og veskene rett og slett helt geniale! RAINS har allerede tatt oss Bergensere med storm, og vi syns det er så vanvittig kjekt å kunne tilby våre kunder det ypperste av regntøy og tilbehør hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont. Jakkene kommer i tre forskjellige modeller, og alle modellene kommer i en rekke farger. Det gjør også veskene og bagene! Sjekk gjerne ut hele utvalget i nettbutikken HER. Under viser Sofie deg et par av hennes favoritter?

RAINS CURVE JACKET ROSE, 1000,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

RAINS LONG JACKET GREEN, 900,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

RAINS DRAWSTRING BACKPACK BLACK, 900,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

RAINS TOTE BAG MARINE, 500,- HER

• • • • • • • • • • • • • • •

Her er det bare til å velge seg sin favoritt! RAINS finner du hos INFINITY Lagunen og INFINITY Horisont. Hjertelig velkommen innom✨

Legg igjen en kommentar