Innkjøp

Innkjøp i København

Hei og hopp, kjære dere! I dag ankom Anna, Wibeke og Anita i København i anledning innkjøp til alle våre butikker, woho! Begynnelsen av august er en viktig tid for oss i klesbransjen – det er nemlig nå mesteparten av innkjøpene til neste år skjer! Vi besøker alle våre favorittmerker, ser på kolleksjonene, føler på kvalitetene og prøver på, før vi bestemmer oss for hvilke plagg vi tror våre fine kunder vil like best. Det er ikke nødvendigvis like lett å forutse hvilke plagg som kommer til å slå an i januar og utover allerede nå, men heldigvis har Wibeke og Anita masse god erfaring her, og Anna har et utrolig godt øye for hva kundene hennes liker. Det kan jo ikke bli annet enn bra?!

Her er INFINITY-jentene på besøk hos Calvin Klein, og vi ønsker oss dette antrekket NÅ!! Det er forresten noe annet som ikke er så lett med å være på innkjøp – det å måtte smøre seg med tålmodighet frem til de fine plaggene kommer inn..

Denne kjolen blir bare en drøm å gå i neste vår og sommer! We love!!

Denne superfreshe dongerikjolen falt vi også pladask for..

Flere bilder av innkjøpet kommer, og vi gleder oss til å dele! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar