Nyheter

Nettbutikken er klar for høst

Online shopping
No makeup, no pants, no problem

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I dag har vi tilbragt litt tid med å gi nettbutikken vår en høstlig og fresh oppdatering, og nå er den klar. Hurra!! For deg som ikke har tittet innom infinityshop.no før – vi gjør det enkelt for deg ved å presentere de mest populære kategoriene på nettbutikkens forside! Det første du blir møtt av når du klikker deg inn er rullerende headerbilder med våre mest populære sider. Høstens nyheter i alle kategorier, Holzweiler-skjerf, høstens nye sko eller solbrillenyhetene fra Quay? Det er bare til å klikke seg inn på det som frister mest! Scroller du deg litt nedover på siden vil du få presentert våre fire mest populære kategorier, som du ser nedenfor..

Ved et par scroll til nedover kan du klikke deg inn på noen av våre mest populære merker!

Samsøe Samsøe, Lily & Rose, Asfvlt, Rains, Calvin Klein og Holzweiler er alle superpopulære hos oss, så disse merkene kan du klikke deg direkte inn på via nettbutikkens forside. Når du klikker deg inn – enten på et bestemt merke eller produkt, eller til alle nyheter, er det bare til å la seg inspirere og se gjennom alle de fine nyhetene vi har inne!

Skikkelig gøy med høstnyheter, og så gøy med en «ny» nettbutikk! Ta gjerne en titt på infinityshop.no og se deg litt rundt. Hvem vet, kanskje du finner drømmeplagget?

Stor klem fra INFINITY-jentene?

  • Svar
    Ellen Rosendahl Rostrup
    8. august 2018 at 21:02

    Byens flotteste

  • Legg igjen en kommentar