Nyheter

Solbrillenyheter fra QUAY

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER 

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Akkurat i tide til denne «nye runden» med sommervær fikk vi et stort påfyll med favorittsolbrillene fra QUAY!! Disse brillene er superpopulære hos både kjendiser og it-jenter verden over, i tillegg til hos oss i INFINITY. De mest populære modellene forsvinner raskt fra butikkene, så her kan det være lurt å titte innom oss på Lagunen, Galleriet eller Horisont og finne deg din favoritt før vi blir utsolgt! Ellers kan du selvfølgelig klikke hjem din favoritt fra infinityshop.no HER.

Over ser du noen av våre favoritter. Smale solbriller med cateye-form er virkelig i vinden for tiden, og da passer både modellene Lady Luck og Rumors perfekt! Ellers er pilotbriller alltid en klassisker, og da finnes det ikke finere solbriller enn High Key. Det viktigste når det kommer til solbriller er likevel å finne noen som passer din ansiktsform og som du føler deg fin i, uavhengig av hva som er trendy, så det kan derfor være lurt å titte innom en av butikkene våre for å prøve på. Vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte paret til akkurat deg!

Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar