Featured INFINITY-jentene

INFINITY Sommerfest

C H E E R S ??

Hei og hopp fra en veldig glad (men kanskje noe sliten) INFINITY-gjeng? Gårsdagens sommerfest var som dere kanskje så på vår Instagram-story heelt vanvittig fin. Med dette fantastiske selskapet, og den nydelige oppvartningen vi fikk fra Wibeke og Anitas venninne Yolandi, kunne jo ikke kvelden bli noe annet enn uforglemmelig! Vi har så mange bilder fra kvelden at vi deler det opp i to innlegg. I dag deler vi litt snapshots fra den herlige gjengen vår, og i morgen får dere se tidenes borddekking, en av de beste treretters-middagene vi noengang har spist, deilige drinker og mye mer – alt laget av fantastiske Yolandi og hennes venninne. Vi er evig takknemlige!

Temaet for festen var egentlig white party, men da værmeldingen viste regn, regn og mer regn, tenkte vi at vi ikke skulle være så nøye på temaet. De fleste kom likevel i hvitt! Vår sosiale medier-ansvarlige Cathrine tok på seg oppgaven om å representere solen på denne regnfulle kvelden..☀

Det er forresten blitt skikkelig tradisjon at det regner på sommerfestene våre! Vi skulle selvfølgelig ønske at vi fikk litt sol, men regnet har sin sjarm det også. Regn eller ei – sommerfestene med INFINITY ender alltid opp med å være blant årets beste kvelder!

Våre fantastiske superkvinner Anita og Wibeke tok seg en velfortjent skål med knallgode drinker. Tusen takk for at dere steller så fint i stand for oss INFINITY-jentene, we love you?

Anita hadde på seg favorittkjolen fra By Malina. Den finner du i nettbutikken HER!

Wibekes dress kommer også fra By Malina, men den er dessverre fra i fjor.. Rålekker!!

Skjønningene Anna, Cathrine og Sofie poserte gladelig i regnet!

Nydelige Irmelin?

To av våre favorittdamer – Bjørg og Margun!

Skjønne Synne..

Supersøte Anja fra INFINITY Horisont..

Margun, Ida og Tiril var veeldig klare for å sette seg til bords og bli vartet opp av flinke Yolandi!

Resten av bildene deler vi i morgendagens blogginnlegg. Da får du se alle de fantastiske rettene vi fikk servert, du kan bli inspirert av den vakre bordpynten og mye mer! Her kommer en liten sniktitt..

Vi håper deres lørdagskveld var like bra som vår! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar