Featured Video

Video: Sommerpraten med Wibeke & Anita

Snurr film, og enjoy?

Hei kjære dere! I dag vil vi gjerne dele et lite videointervju med superkvinnene våre, Wibeke og Anita. De forteller om det innholdsrike siste året, deres beste minne, hva de skal i sommer og hva de gleder seg til fremover? Ta på høyeste kvalitet, snurr film og enjoy? Så må vi bare beklage for vannscooteren som durer litt i bakgrunnen i en liten del av videoen. Ikke alt vi kan ha kontroll på heller, hihi!

Stor klem fra INFINITY-jentene✨

  • Svar
    Nytt merke ⇢ Urban Pioneers – Infinity
    9. september 2018 at 13:25

    […] at Wibeke og Anita nevnte dette som et av de største høydepunktene de gledet seg til i høst i denne videoen? Vel, nå er merket ankommet i alle våre butikker, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. […]

  • Legg igjen en kommentar