Antrekk

Sweater weather

Hei kjære dere, og good ny uke! I dag våknet vi til litt mer kjente temperaturer her i Bergen. Hetebølgen er over for denne gang, men vi krysser alt vi har for at vi får se mer til varmen denne sommeren. Duskregn og 11 grader stor på menyen for oss i dag, og da er det bare én ting å gjøre – bytte ut lette sommertopper med en god genser! Flaks for oss at vi har fått inn massevis av lekre gensere i det siste, spesielt fra storfavoritten Calvin Klein. De freshe genserene med den ikoniske CK-logoen går aldri av moten, og vi elsker de nye variantene de er kommet i. Denne mørkeblå med gult trykk ble Ann-Kristins favoritt!

Fin, eller hva?! Og så passer den jo bare helt perfekt til shortsen fra Five Units. Den kommer til å bli mye brukt i sommer!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Shorts: Five Units, 900kr
Genser: Calvin Klein Hebe True Icon, 1100kr HER
Øredobber: Caroline Svedbom, 1400kr

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

↓ Flere gensere fra Calvin Klein ↓ 

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Som dere ser har vi et stort utvalg av kule gensere fra Calvin Klein, så her er det rett og slett bare til å velge seg sin favoritt! Selv om sommervarmen har tatt en liten pause vil vi selvfølgelig fortsette å dele antrekksinnlegg med inspirasjon til lettere sommerplagg med dere her på bloggen, så her er det bare til å følge med fremover. Ha en super mandagskveld!

Stor klem fra INFINITY-jentene❤

Legg igjen en kommentar