Featured INFINITY-jentene

Oppskrift: Wibekes supergode sommerdrink og salat

? ? ✨

Det var mange av dere som ønsket oppskriften på de deilige drinkene og den himmelske salaten Wibeke disket opp til oss på fredag, og det vil vi selvfølgelig gjerne dele med dere? Drinken var utrolig frisk og god, og nytes like gjerne uten alkohol som med. Perfekt til både store og små, med andre ord! Salaten var også skikkelig frisk med et hav av gode smaker som fungerte perfekt sammen. Er dere klare for oppskrift?!

? D R I N K E R ?
Du trenger
• 6 dl ananasjuice
• Saften av 1 sitron
• 8 jordbær (presset)
• 3 ss brunt sukker (eller 2 ss honning)
• 1 ts fersk ingefær
• Jordbær i skiver
• Mynteblader
• Lime i båter
• 3 dl Farris
• Isbiter

Om du vil ha alkohol i, kan du tilsette 1 dl vodka eller Bacardi, eller det du måtte ha tilgjengelig. Alt du trenger å gjøre er å blande ingrediensene sammen, servere de i noen fine glass, og voila! Du kan servere sommerens beste drink til deg selv, familien eller gjestene dine..

Mmm… Vann i munnen!! Her kommer oppskriften på sommersalaten, som bare var helt himmelsk. Ikke bare var det forskjellige smaker som satt som et skudd sammen, det var også skikkelig digg med de forskjellige teksturene i ingrediensene! Det er alltid deilig med litt crunch i en salat, og det fikk vi virkelig her både med brokkolien, blomkålen og solsikkekjernene. Salaten var også skikkelig mettende, og smakte helt nydelig sammen med Wibekes hjemmelagde loff som hun serverte ved siden av!

S O M M E R S A L A T ?
Du trenger
• 2 epler
• 1 rødløk
• 1 blomkålhode
• 1 brokkolihode
• 1 dl ristede solsikkekjerner
• 1 pk stekt bacon i terninger
• 400 gram stekt kylling
• 2 dl lett creme fraiche
• 3 ss hvitvinseddik
• Salt & pepper
• 2 ss honning
• 1 dl majones
• 4 ss melk

Her er det også bare til å blande ingrediensene sammen, og vipps – du har sommerens diggeste salat! Drinken og salaten passer forresten utrolig godt sammen, så du må gjerne lage begge deler slik som Wibeke gjorde. Cathrine og Anita var ihvertfall storfornøyde gjester, hihi! Fortell oss gjerne om du likte dette innlegget, og ønsker deg flere. Vi vet ihvertfall at Wibeke har maange flere gode oppskrifter på lur! Hun lagde blant annet en artisjokkdip til fjorårets sommerfest som vi fortsatt ikke klarer å slutte å tenke på, hihi. Vi deler gjerne flere slike innlegg dersom dere ønsker det!

Bon appetit, og ha en nydelig søndag?

Legg igjen en kommentar