Antrekk Featured

Vakre Anita i drømmekjolen til sommeren

Anitas drømmekjole til sommeren?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Åh, har dere sett noe så sommerlig og vakkert? Fine Anita, den vakre kjolen, den blå himmelen, den glitrende sjøen.. Vi er helt forelsket, og vil gjerne se like fin ut i denne kjolen som Anita gjør, oog bruke den i like fine omgivelser. Det er da vel ikke for mye å be om? Hihi. Både Wibeke og Anita er invitert i «White Party» i Frankrike senere i sommer for å feire en god venninne sin 50-årsdag, og da er det ikke tvil om hvilken kjole Anita kommer til å velge. Denne passer jo helt perfekt!

Anitas lille voffs, Emma, ville selvsagt også være med på bildene?

? ? ?

Kjolen kommer fra By Malina, og du finner den HER til 2800kr. Du finner den også hos INFINITY Lagunen og INFINITY Galleriet. De fine øredobbene er også Anitas store favoritt for tiden! De kommer fra Caroline Svedbom, og koster 950kr.

Denne modellen heter Issa Maxi, men vi har også Issa Mini! De er såå fine, og helt like bare kortere. Du finner den i sort HER og i korall HER. Disse er kjempefine å style med en hvit t-skjorte under dersom du ikke vil vise utrigning!

Det er forresten flere av dere som har spurt om oppskrift på både drinkene og salaten vi delte i går! Vi spurte selvfølgelig Wibeke med én gang om hun ville dele, og det var klart hun ville? Oppskriftene kommer på bloggen i morgen, og de MÅ dere bare prøve å lage i løpet av sommeren. Anbefales til tusen?

Ha en nydelig lørdag alle sammen, og som vanlig – hjertelig velkommen innom våre butikker på Lagunen, Galleriet og Horisont✨

Legg igjen en kommentar