Featured INFINITY-jentene

En dag for historiebøkene

Ah, denne dagen går rett inn i historiebøkene for vår del.. For en fantastisk dag det har vært!! Wibeke inviterte til lunch og litt bildeknipsing på hennes nydelige landsted på Os. Dette stedet er rett og slett et lite stykke magisk paradis!! Solen har strålt hele dagen, vi fikk servert helt nydelig mat og drikke, og vi har hatt det så kjekt.. Nei, denne dagen kan vi leve lenge på!!?

Lunch med denne utsikten? Ja takk?

En liten funfact om Wibeke er at hun er helt utrolig flink til å lage mat. Hun laget dagens drinker og dagens salat litt på gefylen, uten å følge oppskrift, og resultatet ble helt himmelsk!!?

Mmm…

Denne salaten ble selvfølgelig servert med nybakt, hjemmelaget loff (den beste vi noengang har smakt). Tusen takk, Wibeke!! Er det kanskje noen som vil ha oppskriften på både drinkene, salaten og loffen? Gi oss en lyd i kommentarfeltet, så skal vi høre om ikke Wibeke vil dele med oss?

Disse to?

Etter lunch og hygge stod fotografering for tur. Vi tok blant annet bilder av disse nydelige badedraktene fra Holzweiler!

Wibekes badedrakt finner du HER, og Anitas finner du HER. Den kommer også i sort, som du finner HER. Du finner de også hos INFINITY Lagunen✨

Shortsen kommer fra Arnie Says, og du finner den HER.

Vi kan rett og slett ikke tro hvor heldige vi er med været for tiden.. Tenk at dette er i Bergen? Kjolen kommer fra By Malina, og du finner den HER.

En liten sniktitt på Wibekes antrekk når hun skal i bryllup senere denne måneden. We love! Kjolen finner du HER. Skoene kommer fra By Malene Birger, og du finner de HER.

Anitas elskede lille voffs, Emma, var selvsagt med?

Idyll?

Anita falt pladask for disse sandalene fra UGG!! Så mye at hun ikke ville levere de tilbake til butikken, disse måtte hun nemlig bare kjøpe seg. Vi forstår henne godt! Du finner de på INFINITY Lagunen.

Etter fotorunden var det klart for dagens høydepunkt – stupe i det deilige havet!!

..selvsagt ikledd sommerens fineste badedrakter?

Emma ville også ha en dukkert!

Tusen takk for en uforglemmelig dag, Wibeke og Anita! Vi gleder oss til å dele mer av resultatet med dere her på bloggen fremover?

Ha en nydelig kveld! Stor klem fra INFINITY-jentene?

Legg igjen en kommentar