Nyheter

Sommerens fineste badetøy

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER
7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er ingen tvil om at sommeren allerede er her for fullt, og da passer det jo helt perfekt at vi har fått inn mer lekkert badetøy enn noensinne!!! Både Holzweiler, By Malina og Calvin Klein har kommet med kult, flatterende og fint strandtøy. Sistnevnte har også laget disse superkule sandalene som passer til alt fra hverdags til strandliv! Drikkeflaskene fra S’well er selvfølgelig et stort must på stranden for å holde drikken forfriskende kald. Disse geniale (og fine) flaskene holder vann iskaldt i 24 timer, og varmt i 12 timer! Denne kan med andre ord like gjerne brukes til kaffen på jobb som til vannet på stranden. Alle de fine plaggene over kan klikkes hjem på infinityshop.no! Du kan selvfølgelig også titte innom en av våre butikker for å sikre deg ditt favorittbadetøy. Varesortimentet kan variere litt fra butikk til butikk, men bare send oss en melding på Facebook-siden vår HER så skal vi hjelpe deg med hvor du kan sikre deg dine favoritter. La oss krysse fingrene for tidenes beste norske sommer, og uttallige anledninger til å bruke de fine badeklærne!

Stor klem fra INFINITY-jentene☀?

Legg igjen en kommentar