Antrekk

Drømmetoppen fra By Malina

Vi har fortsatt et par igjen?

Det er noe med hvite blonder som vi bare aldri blir lei av.. Spesielt nå mot sommeren, er en hvit blondetopp noe av de fineste vi kan tenke oss! Og hvis den er like fin som denne fra By Malina er det selvfølgelig et STORT pluss, hihi. Blusen er fóret slik at den dekker bryst, mage og rygg, mens blondene på armer og øverst på bryst og rygg er mer gjennomsiktig. Helt perfekt! Blusen har dessuten god stretch, noe som gjør den superbehagelig å ha på seg. Det er ikke mange vi har igjen av denne lekre saken, så dersom du ønsker deg den bør du være rask med å bestille den fra nettbutikken vår HER. Ellers finnes den også hos INFINITY Lagunen❤ Anna har forresten på seg størrelse small her!

Den hvite buksen fra Samsøe Samsøe er det ikke lenge siden vi fikk inn, men den er faktisk allerede utsolgt. Det var tydeligvis ikke bare vi som falt pladask for den! Siden den var så populær vet vi ihvertfall hva vi skal kjøpe inn i fremtiden – hvite bukser slår jo aldri feil.

Antrekksdetaljer?

Topp: By Malina Castillo, 1900kr HER
Bukse: Samsøe Samsøe, dessverre utsolgt
Sko: Front Society, 1500kr HER

Blusen har helt nydelige detaljer.. Heldige de som klarer å sikre seg denne!!

Ellers kan vi gledelig meddele at nettbutikken vår er oppdatert med SÅÅ mye fint. Dersom du vil fylle på med litt inspirasjon, og kanskje klikke hjem drømmeplagget, kan du ta en titt på infinityshop.no. Ha en nydelig kveld videre! Stor klem fra INFINITY-jentene?

  • Svar
    Linn
    4. juni 2018 at 07:01

    Veldig fin bluse!? men husk at man skal ikke oppgi hvilken størrelse modellen bruker?

  • Legg igjen en kommentar